SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Riekerink: Performanstan mutlu değilim

Kötü peformansa rağmen 3 puan almayı başaran Galatasaray'da teknik direktör Riekerink oyundan memnun olmadığını dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Karabükspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Martin Linnes’in kötü gününde olduğunu dile getiren Hollandalı çalıştırıcı, kötü bir oyun sonucunda 3 puan aldıklarını ve performanstan mutlu olmadığını söyledi.

[Galatasaray 1 - 0 Karabükspor](https://www.mynet.com/galatasaray-1-0-karabukspor-99903-myspor)

Riekerink, “Skordan dolayı mutluyum Kazanamak istediğimiz bir maçtı. Bunun geliş şekliyle ilgili, performansımızla ilgili mutlu değilim. İsviçre’de ve Danimarka’da iyi bir hazrılık kampı geçti. Hazırlık maçlarında da iyi oynadığımız maçlar olmuştu. Takım arkadaşlarımızın motivasyonu üst düzeydeydi. Maçtan önce defans yapan ve kontraataklarla çıkan bir rakip bekliyorduk. Öyle de oldu. İlk defa böyle bir takım gördüm ve bir daha görmeyeceğimi ümit ediyorum. Böyle bir oyudan sonda 3 puanı aldığımız için mutluyum.” diye konuştu.

Maçta kızarak oyundan aldığı Linnes’in kötü gününde olduğunu belirten Riekerink, “Oyuncuların bazı kötü günleri olabilir. Martin de kötü günündeydi. Martin geçen maçta 120 dakika iyi oynamıştı. Sorumluluk da bende olduğu için onu oyundan almak zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

[Eren Derdiyok rakam verdi](https://www.mynet.com/eren-derdiyok-rakam-verdi-99905-myspor)

BRUMA’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Bruma maç sonunda taraftara teşekkür etti. Portekizli futbolcu, “Benim odaklandığım kendmi nasıl geliştirebilirim. Sahada nasıl daha iyi bir Bruma gösterbilirim. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Beni destekliyorlar. Kolay bir maç değildi. Taraftarlarımızın olmaması bizi etkiledi. Sezonun ilk haftası olması nedeniyle de bir zorluk vardı.” şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler