SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Wilfried Bony 1 yıllığına kiraladı

Yönetim, ingilizlerle bir kez daha pazarlık masasına oturdu ve 2.2 milyon Euro’luk bedelle Fildişili futbolcuyu kiraladı. Transfer, hafta içi resmen açıklanacak.

Günlerdir forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, önemli bir işe imza attı. Daha önce de Wilfried Bony için pazarlık masasına oturan sarı-kırmızılılar, son yapılan görüşmede Manchester City ile 1 yıllık kiralama konusunda anlaşmaya vardı. Galatasaray, ilk görüşmede 1.5 milyon Euro teklif etmiş ancak bu kabul görmemişti. Rakam 2.2 milyon Euro’ya çıkınca ingiliz yetkililer “Tamam” dedi ve iş artık imzaya kaldı.

[İşte Lucas Leiva'nın alacağı ücret](https://www.mynet.com/iste-lucas-leivanin-alacagi-ucret-99231-myspor)

Sarı-kırmızılılar, Bony’ye de 2.5 milyon Euro verecek ve 28 yaşındaki isim Türkiye’deki vergi avantajı nedeniyle önemli bir kazanca imza atmış olacak. Yönetimin hafta içinde resmi açıklamayı KAP’a yapması bekleniyor. Takıma iki golcü almayı düşünen sarı-kırmızılılar, Niasse transferinde de sona yaklaşmak üzere. Böylece Teknik Direktör Jan Olde Riekerink’in “Yeni arkadaşlar hafta içinde bizimle beraber olacak” açıklaması gerçeğe dönüşmüş olacak.

Wilfried Bony kimdir?
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1988
Doğum Yeri: Bingerville-Fildişi Sahili
Boyu: 1.81
Mevkii: Forvet
Kulübü: Manchester City
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.6.2019

(AMK)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler