SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Lucas Leiva'nın alacağı ücret

Bu transfer için Liverpool’a 2.5 milyon Euro bonservis ödemeye hazırlanan yönetim, önlibero oynayan Lucas Leiva’ya sezon başına 2.7 milyondan 3 yıllık imza attıracak. Sambacı hafta içi resmen açıklanacak.

Serdar Aziz ve Emre Başsan dışında henüz transfer yapamayan Galatasaray bombayı patlatıyor. Teknik direktör Riekerink’in “Yeni arkadaşlar takıma katılacak” dediği futbolcunun Lucas Leiva olduğu öğrenildi.

Sakatlığı bulunmasına karşın Hollandalı çalıştırıcının ısrarla istediği Brezilyalı ön libero ile kesin olarak anlaşmaya varıldı. 29 yaşındaki futbolcu için kulübü Liverpool’a 2.5 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli ödenecek.

[Galatasaray 2-5 Manchester United](https://www.mynet.com/galatasaray-2-5-manchester-united-99227-myspor)

Oyuncu ise 3 sezonluk sözleşme kapsamında her yıl 2.7 milyon Euro verilecek. Transferin bu hafta kesin olarak açıklanması beklenirken, başarılı futbolcu tedavisine İstanbul’da G.Saraylı doktorların gözetiminde devam edecek.

Leiva’nın sakatlık sürecinde Dzemaili’nin takımı idare edebileceğini düşünen Riekerink’in raporu doğrultusunda bu transfere yönetimden onay çıktı ve mutlu sona ulaşıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler