SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray 2-5 Manchester United

Yeni sezon hazırlık kapsamında Galatasaray ile Manchester United İsveç'te karşılaştı. Ullevi Stadı'nda oynanan mücadeleyi Manchester United 5-2 kazandı. 

Galatasaray maça; Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan Balta, Carole, Dzemaili, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma ve Sinan Gümüş 11'i ile başladı. Yeni transfer Zlatan İbrahimovic, maçın henüz 4. dakikasında attığı golle Ada ekibini 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanan Sarı-Kırmızılı ekip 22. dakikada Sinan Gümüş, 40. dakikada ise Bruma'nın golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

Teknik direktör Riekerink Hakan Balta'nın yerine yeni transfer Serdar Aziz, Selçuk İnan'ın yerine ise Hamit Altıntop'u sahaya sürdü. Manchester United, 8 dakikada tam 3 gol buldu.

54. dakikada İngiliz futbolunun efsane ismi Rooney skoru dengeledi.. 58'de yine Rooney 62. dakikada ise Fellaini ile skoru yakalayan Kırmızı Şeytanlar farkı 2'ye yükseltti: 4-2...Juan Mata 74. dakikada maçın skorunu belirledi: 5-2..

Manchester United, 7 Ağustos Pazar günü Leicester City ile Wembley stadı'nda Community Shield maçına çıkacak. Galatasaray ise 13 Ağustos'ta Beşiktaş ile Süper Kupa maçına çıkacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler