SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ın yeni formaları tanıtıldı

Galatasaray Futbol Takımı'nın 2016-2017 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.

Nike firması tarafından üretilen formalar tanıtımı yapıldığı sırada Galatasaray Kulübü'nün resmi Twitter hesabından '4 Yıldızlı Tek Büyük' adlı hasthag'i açılarak, ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme yapıldı.

Yeni iç saha formasında, sağda sarı ve solda kırmızı olmak üzere Galatasaray'ın klasik parçalı dikey renk blokları mevcut. Kollar ve omuzlarda ise sağda kırmızı, solda ise sarı renk ortaya dikkat çekici bir tezat çıkarıyor.

Arka tarafında sarı ve kırmızı bir şerit bulunan modern v-yakalı tişört, boyun şeridinin arkasında kulübün kuruluş yılı olan '1905' yazısını taşıyor.

Galatasaray armasının hemen üstünde 20 Süper Lig şampiyonluğunu temsil eden dört yıldız göze çarpıyor.

Deplasman formasında yakanın arka kısmında kırmızı-sarı bir şerit yer alıyor. Formanın her iki tarafında beyaz şortla eşleşen sarı bir şerit bulunuyor.

Yeni kırmızı çorapların da baldır kısmında sarı çizgisel grafik mevcut.

2016-17 Galatasaray iç saha forması, 30 Temmuz 2016 tarihinde oynanacak Manchester United hazırlık karşılaşması esnasında sahada görücüye çıkacak.

Yeni formalar 30 Temmuz'dan itibaren nike.com ve gsstore.org sitesinden, 4 Ağustos'tan itibaren de mağazalardan satın alınabilecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler