SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dzemaili, Galatasaray kararını verdi

Galatasaray'ın İsviçreli futbolcusu Blerim Dzemaili, kendisini istemeyen bir teknik adam olduğu için ayrıldığını, şimdi ise takımda kalmak istediğini söyledi.

Galatasaray’da Blerim Dzemaili bilmecesi çözüldü. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu döneminde Genoa’ya kiralanan ve hem burada hem de 2016 Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performans ile dikkat çeken İsviçreli futbolcu, takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıl takımın başında kendisini istemeyen bir teknik adam olduğu için ayrıldığını söyleyen Dzemaili, şimdiki Galatasaray’ın ise bambaşka olduğunu söyledi. Sözlerine geçen sezon başı kiralık gittiği dönem ile başlayan 30 yaşındaki futbolcu “Buraya geldiğimde çok mutlu olmuştum ama hoca tarafından istenmedim. Şimdi ise başarılı olmak ve yüzde yüzümü vermek istiyorum” dedi.

TEKLİFLERİ DOĞRULADI

Kendisine yapılan teklifler olduğunu doğrulayan Dzemaili “Genoa’da iyi bir sezon geçirdiğim için birçok teklif geliyor ama benim önceliğim Galatasaray’da kalmak, uzun yıllar oynamak. Gittiğim zamanki Galatasaray ile şimdiki çok farklı… Futbolcular daha çok beraberler… Jan Olde Riekerink çok iyi hoca, etkisi büyük, iletişimi harika…” şeklinde konuştu.

İstanbul’da yaşanan darbe girişimi hakkında da konuşan başarılı futbolcu “İstanbul’a geldiğimde durumun eskiye döndüğünü gördüm. Aileme, eşime buradaki durumu en iyi şekilde aktaracağım” değerlendirmesinde bulundu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler