SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Emre Taşdemir atağı

Kolarov transferine alternatif belirleyen Galatasaray Yönetimi, Sırp oyuncunun alınamaması durumunda rotayı Bursa’ya çevirecek. Sarı-Kırmızılılar, Timsah’ın 20 yaşındaki sol beki Emre Taşdemir’le yakından ilgileniyor ve teklif paketi hazırlıyor.

Kadrosunu bir sol bekle daha güçlendirmeye karar veren Galatasaray’ın, Aleksandar Kolarov’dan sonraki alternatifi Emre Taşdemir olarak belirlendi.

Bursaspor’un 20 yaşındaki yeteneğini gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar, gelecek hafta yapılması planlanan görüşme çerçevesinde, bir teklif paketi bile hazırladı. Buna göre Bursa’ya para artı oyuncu teklifinde bulunulacak.

Galatasaray’ın eski teknik patronu Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Bursaspor’un da, iyi bir ücret sunulması halinde Emre’yi göndermeye sıcak baktığı ifade ediliyor. Sezonun ilk transferi olarak Bursa’dan 4.5 milyon Euro’ya Serdar Aziz’i alan Galatasaray, bu hamlesiyle Yeşil-Beyazlı kulübü deyim yerindeyse ihya etmişti.

En az 4 milyon Euro

Emre Taşdemir’in Bursaspor’la 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Uzun süre Fenerbahçe’nin de transfer gündeminde yer alan genç yeteneğin, gelecekte Türkiye’nin en iyi sol beklerinden biri olması bekleniyor. Galatasaray cephesi de işte bu öngörü sebebiyle bu transfer fırsatını kaçırmak istemiyor. Ancak Bursa’nın en az 4 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi içinde olduğu öne sürülüyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler