SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muslera'dan darbe girişimi açıklaması

Galatasaraylı eldiven, Türkiye'de son dönemde yaşanan terör olaylarına rağmen ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Galatasaray'ın başarılı eldiveni Fernando Muslera, Türkiye'de son dönemde yaşanan siyasi olaylara rağmen ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtti.

Muslera, düzenlediği basın toplantısında "Havalimanındaki olaylar olmadan 15-20 dakika önce oradaydım. Yanımda Türk bir arkadaşım vardı. O olayları bana anlatıyordu. Türk halkı da olaylara en iyi şekilde tepki verdi. Gelişmeleri yakından takip ediyorum. Herkes olayların kontrol altına alındığını söylüyor. Umarım böyle bir durum bir daha yaşanmaz. Ben senelerdir Türkiye'deyim. Eşim de iki senedir benimle burada yaşıyor. Türkiye çok güzel bir ülke. Olaylar ilk yaşandığında tabii ki endişelendik. Ama eşim de ben de Türkiye'yi yakından tanıyoruz. Şu an endişe ettiğimiz bir şey yok." dedi.

TAFFAREL'İN AYRILIĞI HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Uruguaylı eldiven, kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in ayrılacağını daha önceden bildiğini söyleyerek "Taffarel 5 yıl boyunca ailesinden uzak kaldı. Burada bize çok şeyler kattı. Ama artık ailesinin yanında olmak istediği için ayrılmak istedi. Buradayken Fadıl hocayı yetiştirdi. Şimdi onunla birlikte olduğumuz için çok mutluyum. Fadıl hocamız 4 senedir bizle beraber. Bu görevi hak ettiğini düşünüyorum. Bizi çok iyi tanıyor. Bu bir avantaj. Onunla beraber uyum içinde çalışacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

CEZALAR HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMEDİ

Muslera, Galatasaray yönetimi tarafından verilen para cezaları ile ilgili sorular hakkında yorum yapmaktan kaçınarak "Cezalarla ilgili konuşmak istemiyorum. Şu an kamptayız ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Gidecek misin kalacak mısın gibi sorularla sürekli karşılaşıyorum. Burada çok mutluyum. Gitmek istemiyorum. Galatasaray bana çok iyi şeyler verdi ben de elimden geldiğince görevimi yapmaya çalıştım." şeklinde konuştu.

"İKİ REKORUM BİRDEN VAR"

Geçtiğimiz sezon Galatasaray tarihinin en çok gol yiyen kalecisi unvanını almasını da espirili bir şekilde değerlendiren eldiven, "Galatasaray tarihinin en az gol yiyen kalecisi de olmuştum. En çok gol yiyen kalecisi de oldum. Kulüp tarihinde artık iki rekorum birden var." dedi.

"RIEKERINK'İN KALMASI DOĞRU KARARDI"

Yeni sezonda Riekerink ile çalışacak olmaları hakkında ise Muslera, "Riekerink çok iyi bir hoca. Çok enerjik ve takımla ilişkileri çok iyi. Bence kalması doğru bir karardı. Takımı yakından ve iyi biliyor. Yeni sezona bizi en iyi şekilde hazırlıyor." ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda şampiyon olmak istediklerini de söyleyen tecrübeli kaleci, "Bizim her sezon olduğu gibi hedefimiz şampiyonluk. Geçen sezon kupayı ezeli rakibimizi yenerek kazanmamız çok önemliydi. Avrupa'daki cezamızı bir seneye indirdik. Böylece gelecek sezon şampiyon olmamız durumunda sevdiğimiz lig olan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebileceğiz." şeklinde konutşu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler