SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bruma kararını açıkladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldızı Bruma, geleceği ile ilgili spekülasyonlara yanıt verdi.

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, "Galatasaray'da kontratım var. Burada devam ediyorum. Bu konuları yöneticilerime bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum" dedi.

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, Goal Türkiye'ye açıklamalarda bulundu. Sık hoca değişikliklerinin uyum sağlamada zorladığını belirten başarılı oyuncu, "Her hocanın farklı bir oyun sistemi var, farklı bir oyun yapısı var, oyunculara bakış açısı var. O yüzden mutlaka bu tip değişiklikler, beni de takımımı da ister istemez etkiliyor" dedi.

"FATİH TERİM'E ÇOK ŞEY BORÇLUYUM"

En uyumlu çalıştığı hocanın Fatih Terim olduğuna dikkat çeken Bruma, "Ona çok şey borçluyum. Beni bu kulübe kazandırdı ve ondan çok şey öğrendim. Umarım bir gün onunla tekrar çalışma imkanı bulurum" diye konuştu.

"İSPANYA'DA ÖNEMLİ TECRÜBELER KAZANDIM"

Geçen dönem kiralık olarak İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad forması giyen Portekizli oyuncu, burada çok önemli tecrübeler kazandığını belirterek, "Futbol anlamında, kişilik anlamında, saha içi, saha dışı çok önemli deneyimlerim oldu. Şimdi onların üzerine koyarak daha iyi şeyler yapmak istiyorum" açıklamasında bulundu.

"SAKATLIK BENİ ÇOK YIPRATTI"

Yaşadığı diz sakatlığının kendisini motivasyon anlamında yıprattığını dile getiren Portekizli yıldız, "Çok üzüldüm çünkü o dönem milli takımla birlikte Dünya Kupası'na gitme ihtimalim de vardı. Ama tabii o sakatlık beni epey bir geriye attı. Yanımda olan insanların ve kulübün desteğiyle bunu atlattım" şeklinde konuştu.

"SON VURUŞLARIMI GELİŞTİRDİM"

İsviçre'deki hazırlık kampında müthiş bir performans gösteren ve oynanan 3 hazırlık karşılaşmasında da oynadığı oyunun yanı sıra 3 gol atan Bruma, son vuruşlarını geliştirdiğini söyleyerek, "Bunda bireysel antrenmanların büyük payı var. Ama diğer taraftan takımın kendine güveni ne kadar fazlaysa bireylere de yansıyor. Bu da son vuruşlara etki ediyor. Ben de hazırlık kampında üç maçta üç gol attım. Demek ki bir şeyler daha iyiye gidiyor diyebiliriz. Ama mutlaka bu da yetmez, her geçen gün üzerine daha fazlasını koymalıyım" ifadelerini kullandı.

"RIEKERİNK İLE ÇALIŞMAKTAN KEYİF ALIYORUM"

Teknik Direktör Riekerink hakkında da konuşan başarılı oyuncu, "Kendisi çok iyi bir hoca. En önemlisi şu anda Galatasaray'ın ihtiyacı olan biri. Çünkü gençlere önem veriyor. Bu durum, kulübün geleceği için çok kritik. Ben Sociedad'dan döndüğümden beri onun hakkında hep olumlu şeyler duydum. Geçen seneden beri onunla çalışan oyuncular onu çok seviyor. Ben de kısa sürede onu tanıma şansım oldu ve onunla çalışmaktan çok keyif alıyorum" diye konuştu.

"KAFAM ÇOK RAHAT"

Son dönemde takımdan ayrılmak istediği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Bruma, isminin anıldığı kulüplerle ilgili de konuştu. Bruma, "Bu takımlarla birlikte anılmak bir futbolcu için çok önemli ve çok gurur verici bir durum. Bu demektir ki, işinizi iyi yapıyorsunuz ve sizi izleyip beğeniyorlar. O yüzden ilgisi olan bütün kulüplere teşekkür ediyorum. Ama ben Galatasaray'ın futbolcusuyum, Galatasaray'da kontratım var. Burada devam ediyorum. Bu konuları yöneticilerime bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum" dedi.

"TARAFTARIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Galatasaray taraftarının desteğinin çok önemli olduğunun altını çizen Bruma, "Tabii ki bireysel olarak bana verdikleri destek de çok önemli. Devamlı bana destek verdiklerini hissediyorum. Futbolda inişler çıkışlar oluyor, hem takım olarak hem de bireysel anlamda. Önemli olan bu anlarda taraftarın desteğini yanınızda hissetmek. Galatasaray taraftarı da bunu fazlasıyla yerine getiriyor" şeklinde konuştu.

"BURADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

"Türkiye'de yaşanan terör olayları sonrası herhangi bir korku duyuyor musun?" sorusuna ise Bruma, "Bu tip olaylar ne yazık ki dünyanın her yerinde olabiliyor. O yüzden sadece Türkiye'ye özgü bir olay değil bu. Türkiye çok güzel bir ülke, İstanbul inanılmaz güzel bir şehir. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyuz. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz" açıklamasında bulundu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler