SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bruma'da menajer oyunu ortaya çıktı

Galatasaray’ın bu sezon kendisinden çok şeyler beklediği Bruma’nın önceki gün Portekiz basınına yaptığı “korku ve ayrılık” açıklamalarının perde arkasındaki gerçek belli oldu.

Portekizli futbolcunun, “Evden dışarıya çıkmaya korkuyorum” tarzındaki demecinin menajeri Catio Balde’nin bir oyunu olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Galatasaray Yönetimi, Bruma’ya konuyla ilgili konuşma yasağı getirdi.

Galatasaray ile ikinci kamp için Danimarka’ya gelen Bruma’nın neden böyle bir ayrılık mesajı verdiği sarı­kırmızılıları oldukça şaşırttı. Oyuncunun formu, arkadaşlarıyla kaynaşmasının ardından böyle bir demeç karşısında şoke olan yönetim, kısa bir araştırma yaptı ve gerçeklere ulaştı. Buna göre Portekiz medyasına konuşan Bruma değil, menajeri Catio Balde idi. 21 yaşındaki futbolcu dün konuyla ilgili yönetime bilgi vererek, “Benim böyle bir beyanatım olmadı. Kimseyle konuşmadım” dedi.

Bunun üzerine olayın derinine inen sarı­kırmızılar, Bruma’yı Galatasaray’dan koparmak isteyen Balde’nin yeni bir oyun tezgahladığını tespit etti. Bruma’ya da konuyla ilgili konuşma yasağı getirildi.

Bruma’nın ağzından önceki gün Portekiz basınına yansıyan, dün de Türk medyası tarafından kullanılan sözde röportajda şu ifadeler kullanılmıştı:

­- Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Burada kupa kazandım. Ancak Türkiye’deki durum beni endişelendiriyor. Bunun için kulübü suçlamak doğru değil, bunu biliyorum. Ancak durum bu.

­- Evden tek başına dışarıya çıktığımda korkuyorum. Her gün, ertesi gün ile ilgili endişelenmek istemiyorum. Daha 21 yaşındayım. Kulübümü seviyorum ve beni anlamalarını istiyorum.

­- Hata kulübün değil, yöneticilerin değil ama benim ayrılma talebimin nedeni bu...

33 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezonu La Liga takımlarından Real Sociedad’da kiralık olarak geçiren Bruma, ligde 32, kupada da 1 maçta toplam bin 555 dakika süre aldı. Rakip ağları 3 kez havalandıran 21 yaşındaki futbolcu 1 de asist yaptı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler