SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bruma endişeli! 'Korkuyorum'

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, Türkiye'de sokağa çıkmaya korktuğunu ve PSV'ye transfer olmak istediğini ifade etti.

Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma, ülkesinin basınına verdiği röportajda Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılmak istediğini açıkladı.

Notícias ao Minuto adlı medya kuruluşuna konuşan 21 yaşındaki futbolcu, PSV Eindhoven'a transfer olma isteğini dile getirdi.

Geçen sezonu Real Sociedad'da geçirdikten sonra Cim Bom'a dönen ve hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansla göz dolduran Bruma şu ifadeleri kullandı:

'Ayrılmak istiyorum'

"PSV'e gitmeyi çok istiyorum. Bu benim için harika bir fırsat, fakat henüz kulüpler anlaşabilmiş değil. Kulüp yetkililerine bu isteğimi ilettim. Taraftarları seviyorum ve kulübe saygı duyuyorum ama isteğim bu yönde."

'Kulübün suçu değil'

"Galatasaray her zaman kalbimde olacak bir kulüp. Fakat Türkiye'nin içinde bulunduğu durum beni endişelendiriyor. Tabii ki bu kulübün suçu değil, ancak durum bu."

'Beni anlamalarını istiyorum'

"Evden her dışarı çıktığımda korkuyorum. Tek başıma yaşamak ve gelecek hakkında endişelenmek istemiyorum. 21 yaşındayım, kulübü seviyorum ve beni anlamalarını istiyorum. Burada hata kulübün, yöneticilerin veya taraftarların değil. Ancak benim ayrılma nedenim bu."


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler