SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da transfer krizi

Galatasaray'da transfer krizi istifaya yol açıyordu. 

Galatasaray'da istifa kararı alarak küçük çaplı bir krize yol açan Alp Yalman’ın, bu kararı alma nedeni ortaya çıktı. Romanya Milli Takımı'nda da oynayan Florin Andone'nin Galatasaray'a yararlı olacağını düşünen Alp Yalman, gocü oyuncunun transfer edilmesi yönünde rapor verdi. Diğer yöneticiler de bu transfere karşı gelince transfer çıkmaza girdi.

Bunun üzerine Alp Yalman istifa kararı aldı. Transferde istediklerinin yapılmaması üzerine görevinden istifa etmeyi düşünen ancak geri dönmesi için bizzat başkan Dursun Özbek tarafından her türlü garanti verilerek ikna edilen Yalman’ın, yeni sezon öncesi alınmasını istediği Florin Andone’ye yönetimden kimsenin sıcak bakmaması üzerine resti çektiği öğrenildi. İspanya 2. Lig ekiplerinden Cordoba’nın formasını giyen 23 yaşındaki forvetin takıma katkı sağlayacağını düşünen eski başkanlardan Yalman’ın, “İstediklerimi yapamayacaksam, görevde kalmamın ne anlamı var” diyerek 28 gün önce girdiği Sportif AŞ yönetiminden ayrılma kararı aldığı bildirildi.

2.5 milyon Euro bonservis bedeli olan Florin Andone, İspanya 2. Ligi'nde geçen sezon 36 maçta 21 gol attı. 7 asist yaptı. 2153 dakikada bir kez fileleri havalandıran gol makinesi İspanyol ve Rumen medyasına göre Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler