SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayhan Akman Galatasaray'da

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve alt yapıda görev alan Ayhan Akman sarı-kırmızılı kulübe yardımcı antrenör olarak geri dönüyor.

Riekerink ile yoluna devam etme kararı alan Galatasaray yönetimi Hollandalı hocanın yanına Süper Lig'i iyi tanıyan Ayhan Akman'ı göreve getirdi.

Geçen hafta Galatasaray'ın Riekerink ile yola devam etme kararının ardından bu hafta teknik ekipte yeni bir gelişme daha yaşandı.

RİEKERİNK'İN YARDIMCISI AYHAN AKMAN

Cim-Bom'da Jan Olde Riekerink'le devam etme kararı alan yönetim teknik kadroya takviye yapma kararı aldı. Sarı-kırmızılılar uzun yıllar formasını giyen ve altyapıda hocalık yapan Ayhan Akman'ı Riekerink'in yardımcısı olarak göreve getirme kararı aldı.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ üyesi Alp Yalman ile A takımdan sorumlu isim olan Levent Nazifoğlu dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Ayhan Akman'la bir araya gelerek teklifte bulundular. Akman'ın Riekerink'in yardımcısı olarak göreve başlamayı kabul ettiği öğrenildi.

ORHAN ATİK DE YER ALACAK

Sarı-kırmızılılarda Ayhan Akman'ın Riekerink'in yardımcısı olmayı kabul etmesiyle beraber geçen sezon teknik kadroda bulunan Orhan Atik'in geleceği merak konusu oldu. Ancak Yalman ve diğer yöneticilerin kesinlikle Orhan Atik'le devam edecekleri bildirildi. Böylece Riekerink'in yanında yardımcı olarak Ayhan Akman ve Orhan Atik ikilisi yer alacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler