SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Alp Yalman operasyonu

Galatasaray'da Sportif A.Ş'ye Alp Yalman'ın gelişiyle Florya'da büyük temizlik operasyonu başladı. Sarı-kırmızılılar gelecek sezonun planlaması doğrultusunda tam 41 oyuncunun durumunu tek tek masaya yatırdı.

Galatasaray Sportif A.Ş. göreve gelir gelmez büyük bir operasyona başladı. Operasyon kapsamında 41 kişilik oyuncu kadrosu revize edilecek ve transferler için yer açılacak. İşte beyin takımının takımda tutmayı ve göndermeyi düşündüğü isimler...

DZEMAİLİ KIYMETE BİNDİ

Galatasaray yönetimi bu sezon en başarılı kiralık oyuncu olarak Dzemaili’yi seçti. Takımda önümüzdeki yıl orta sahada alternatif ismi olarak kadroda kalması ağır basıyor.

BRUMA DENENECEK

O da beğenilen ve Galatasaray yönetiminin kesin olarak kadroda tutmak istediği oyuncular arasında. Kanat oyuncusueksikliğinin hissedilmesi nedeniyle Bruma sezon başı kampına davet edilecek.

TELLES DE GÖNDERİLECEK

Kiralık olarak verilen önemli isimler arasında yer alan Telles, performansı en düşük bulunan yabancı konumunda. Inter forması ile çizdiği grafik olumlu puan alamadı...

Galatasaray, iyi bir teklif gelirse Telles’ten para kazanacak ve teklifi değerlendirmeye alacak. Aksi takdirde Brezilyalı oyuncuyu takıma monte etmeye çalışacak.

SALİH DURSUN YOLCU

Trabzonspor’da başarılı olamayan ve bordo mavili takımında satın alma opsiyonunu almak istemediği Salih Dursun’a sarı kırmızılı yöneticiler de sıcak bakmıyor. Genç sağ bek yine başka bir kulübe kiralanacak ya da talibi olursa elden çıkarılacak.

ALP YALMAN DEVRİMİ

Galatasaray’da Sportif AŞ’deki yeni yapılanma sonrası Florya’nın patronu olan Alp Yalman mesaisine tahmin edilenden çok daha hızlı başlangıç yaptı.

Önceki gün Başkan Dursun Özbek ve yönetimi evinde ağırlayan Yalman, burada gerçekleştirdiği sunumla ne kadar motive olduğunu ve futboldan uzak kalmadığını hissettirmişti.

76 yaşındaki Yalman dün de Florya’da beraber mesai harcayacağı isimleri toplayarak felsefesini ve prensiplerini aktardı. A Takım’la beraber hareket edecek olan Levent Nazifoğlu, mali konularda sorumlu tutulan Mehmet Özbek ve İdari Menajer Cenk Ergün’ün katıldığı zirvede teknik direktör ve transfer konusu ele alındı.

İdari Menajer Cenk Ergün başta Dzeko ve Song transferi olmak üzere geçtiğimiz günlerde yaptığı girişimler hakkında Alp Yalman’a bilgi verdi. Ayrıca teknik direktör konusunda da adaylar masaya yatırıldı. Yalman’ın, Riekerink’in A takımla devam etmesine sıcak bakmadığı öğrenildi.

Alp Yalman, Galatasaray’da genç bir yöneticiyken 1986 yılında Derwall’i getirerek sarı­ kırmızılı kulübün tarihini değiştirmişti. Yalman’ın 30 yıl sonra yine böyle devrim yapabilecek bir teknik adama takımı emanet etmek istediği belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler