SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Edin Dzeko'ya sürpriz teklif

Burak Yılmaz'ın Çin'e transfer olmasından sonra gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray forvet arayışlarına başladı. İtalyan basınında yer alan habere göre Sarı-kırmızılı ekip Roma'nın Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko'ya teklifte bulunduğu iddia edildi.

15 milyon euro bonservis bedeli bulunan yıldız futbolcuyu sarı-kırmızılı ekip kiralık formülü ile renklerine bağlamak istediği iler sürüldü.

Galatasaray yönetiminin 1+1 yıllık kiralamak istediği Edin Dzeko'ya 4 milyon euro (yaklaşık 13 milyon TL) ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

La Gazetta Dello Sport'un haberine göre, İtalya'da mutlu olduğu dile getirilen Boşnak yıldızın, Galatasaray'ın teklifini gözardı etmeyeceği ifade edildi.

[Fatih Terim’le görüşmeden imza atılmayacak](https://www.mynet.com/fatih-terimle-gorusmeden-imza-atilmayacak-96992-myspor)

DZEKO'NUN MENAJERLERİNDEN AÇIKLAMA

Transfer söylentileri hakkında açıklamalarda bulunan Dzeko'nun menajerlerinden Redzepagic, "Dzeko'nun her zaman daha fazla oynamaya ihtiyacı var, bu doğrultuda kararlar vermek zorundayız. Dzeko, ailesi ile beraber İtalya'da bir düzen kurdu ve bu düzenden de vazgeçmeye sıcak bakmıyor. Teklifler var ancak bu teklifler her transfer döneminde ortaya çıkan teklifler. Bizim kararımız kadar, Roma'nın da kararı süreçte belirleyici olacak" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'IN FİNANSAL PROBLEMLERİ VAR"

Bosnalı yıldızın bir diğer menajeri Silvano Martina ise Galatasaray'ın transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını söyledi. Martina, "Galatasaray'ın Financial Fair Play ile ilgili problemleri var. Bu durumda nasıl transfer yaparlar, bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Roma formasıyla 39 maça çıkan Dzeko, 10 gol atmış, 6 golün ise pasını vermişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler