SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Terim’le görüşmeden imza atılmayacak

Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa cezası 1 yıla inen Galatasaray'da gözler Fatih Terim'e çevrildi. Başkan Dursun Özbek EURO 2016 sonrası Fatih Terim'le görüşecek. 

Galatasaray'da sözleşmesi biten Hollandalı çalıştırıcı Riekerink'in sezonu kupayla tamamlaması sonrası yönetimin kendisine daha sıcak bakmaya başladığı ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek'in de bu fikre karşı çıkmadığı ancak milli Takımlar Direktörü Fatih Terim seçeneğini de düşündüğü belirtildi.

10 Haziran 10 Temmuz tarihleri arasında Fransa'da yapılacak EURO 2016 sonraıs Fatih Terim'in kapısnı çalacak Dursun Özbek'in bu doğrultuda yol haritası hazırlayacağı öğrenildi.

FATİH TERİM AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile sözleşmesi bulunan Fatih Terim anımsanacağı gibi daha önceden ismi yeniden Galatasaray ile anılınca açık kapı bıracak mesajlar vermişti.

CITY'DEN HABER BEKLENİYOR

Öte yandan yeni sezon transfer çalışmalarını da sürdürmek isteyen Galatasaray, Jason Denayer’in 1 yıl da kiralanması için Manchester City ile temasa geçti. City’nin yeni hocası Guardiola uygun görürse Belçikalı önümüzdeki sezon da Sar-Kırmızılı formayı giyecek.

[Galatasaray'dan Mehmet Topal bombası](https://www.mynet.com/galatasaraydan-mehmet-topal-bombasi-96978-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler