SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Mehmet Topal bombası

Galatasaray, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mehmet Topal için harekete geçti. Sözleşmesi Mayıs sonu itibariyle sona eren ve halen yeni sözleşme imzalamayan milli futbolcu için Başkan Dursun Özbek nabız yokluyor.

Avrupa'dan da teklifler alan ve kararını henüz vermeyen 'örümcek' lakaplı deneyimli futbolcunun Galatasaray'ın teklifine ne yanıt vereceği merak konusu.

Felipe Melo'nun gidişinin ardından o bölgedeki açığı bir türlü kapatamayan Galatasaray, eski futbolcusu Mehmet Topal'a gözünü dikti.

Fenerbahçe ile kontratı sona eren Mehmet Topal'ı transfer etmek için çalışmalara başlayan Sarı kırmızılılarda milli yıldız için Fenerbahçe ile yapacağı görüşme beklenecek. Eğer sarı-lacivertli takım ile Topal bir anlaşma sağlanmazsa Aslan devreye girerek transferi sonlandıracak.

2006-2010 yılları arasında Galatasaray forması giyen Mehmet Topal, bu süre zarfında çıktığı 123 maçta 4 gol 3 de asist yapmıştı.

2012'den bu yana Fenerbahçe'de top koşturan Mehmet Topal'ın sarı-lacivertli forma altında 176 maçta 14 golü, 12 de asisti bulunuyor.

Tecrübeli oyuncu eğer Fenerbahçe ile anlaşamazsa Galatasaray'ın planı milli yıldızı renklerine bağlamak.

SELÇUK İNAN DEVREDE

Milli takımda Selçuk İnan ile birlikte oynayan deneyimli futbolcunun kaptan vasıtasıyla ikna edilebileceği düşünülüyor. Başarılı oyuncunun Selçuk sayesinde ikna edileceğini düşünen Galatasaraylı idareciler önümüzdeki günlerde bu transfer için gerekli girişimlere başlayacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler