SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Felipe Melo kararı

Galatasaray, eski futbolcusu Brezilyalı Felipe Melo'nun geri dönüşüyle alakalı kararı teknik direktör seçildikten sonra verecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak UEFA'dan aldığı 1 yıllık cezayı önümüzdeki sezon çekecek olan Galatasaray'da yönetim kolları sıvadı.

Mali açıdan büyük sıkıntı yaşayan sarı kırmızılı kulüpte önümüzdeki sezon direkt Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve ekonomik olarak rahatlamak için hesaplar yapılıyor.

Kazanılan kupayla birlikte önümüzdeki sezon sadece Süper Lig'e konsantre olmak isteyen yönetim, seri toplantılar yapıyor.

Bonservis bedeli ödemeden ve kulübün mali yapısını bozmadan transferler yapmayı planlayan sarı kırmızılı yöneticiler teknik direktör konusunda ise henüz kararını vermedi.

Bir çok alternatifi değerlendiren sarı kırmızılı yönetim, ön görüşmelerde yaşanan 2 yıllık ceza handikapını ise kupayı kazanarak ortadan kaldırdı. Bundan sonra teknik adamlarla yapılacak görüşmelerde cezanın 1 yıl sonra biteceği hatırlatılacak.

Galatasaray yönetimi ise Melo'nun dönmek istediğini açıklamasının ardından bekleme kararı aldı. Menajerleri aracılığıyla yeniden Galatasaray'da oynamak istediğini ifade eden Felipe Melo'yla ilgili karar teknik adam seçiminden sonra yapılacak.

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları öncesi geçtiğimiz sezon takımdan ayrılarak çeşitli kulüplere kiralık olarak giden oyuncular da geri dönecek. Trabzonspor'da kiralık oynayan Salih Dursin, Inter'de sezonu geçiren Alex Telles, Real Sociedad'ta oynayan Bruma ve Genoa'nın kadrosunda yer alan Dzemaili takıma dönecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler