SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Güral Galatasaray'da

Galatasaray bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Emre Güral ile her konuda anlaşmaya vardı. Eskişehir'den ayrılan golcü yeni sezondan itibaren Sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Menajerler vasıtasıyla Galatasaray’la görüşen Emre Güral, artık Sarı-Kırmızılı kulübe imza atmak için hazırlanıyor.

Eskişehirspor’la yollarını ayırdıktan sonra Florya’ya yerleşen ve menacerler vasıtasıyla Galatasaray’la görüşen Emre Güral, artık Sarı-Kırmızılı kulübe imza atmak için hazırlanıyor.

Resmi teklif yapılmasını bekleyen 27 yaşındaki golcü, büyük ihtimalle Cim Bom’un yeni sezondaki alternatif santrforu olacak.

Galatasaray’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Umut Bulut da, Emre Güral gibi ilk 11’e girmek için mücadele verecek.

EMRE GÜRAL KİMDİR?

5 Nisan 1989’da Offenbach Almanya’da doğan genç oyuncu Emre Güral burada Eintracht Frankfurt altyapısında futbola başladı. Almanya’nın Spor gündemine ilk kez 14 Ağustos 2010 tarihinde Bundesliga ekiplerinden Hannover 96’ya karşı oynanan Almanya Kupası karşılaşmasında geldi. Bu karşılaşmada gösterdiği performansla takımın Hannover’i elemesinde en büyük payı olan futbolcu olarak gösterildi ve Bayern Münih gibi birçok Bundesliga ekibin transfer listesine girdi. Bu büyük rekabete rağmen 2011-12 sezonun başında 1. Lig ekiplerinden Bucaspor’a transfer oldu. Daha sonra Trabzonspor ve Eskişehirspor formalarını giydi.

[Emre Güral Galatasaray'a imzayı atıyor](https://www.mynet.com/emre-gural-galatasaraya-imzayi-atiyor-95959-myspor)
[Emre Güral, Galatasaray ile anlaştı](https://www.mynet.com/emre-gural-galatasaray-ile-anlasti-95062-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler