SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ergin Ataman’dan Aziz Yıldırım yanıtı

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, Aziz Yıldırım'ın kendisi ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Galatasaray Odeabank ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman Tv2’de yayınlanan Bumerang programında Cem Yılmaz ve Aykut Aydın’ın konuğu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Galatasaray Odeabank takımı ve yöneticilerini kabulünden sonra ayağının tozuyla Bumerang programına katılan başarılı koç, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

“KOMBİNE FİYATLARI NORMAL”

Galatasaray Yönetimi tarafından belirlenen yeni sezon kombine bilet fiyatlarını değinen Ataman, ortalama 40 maç üzerinden değerlendirildiğinde maç başı 30 TL gibi bir ücrete denk gelen yeni sezon bilet fiyatlarının normal olduğunu belirterek, öğrenciler ve ödeme seçenekleriyle ilgili yeni düzenlemeler yapılması konusunda yönetimle görüşeceğini açıkladı.

[Galatasaray taraftarını sevindiren haber](https://www.mynet.com/galatasaray-taraftarini-sevindiren-haber-96094-myspor)

Cumhurbaşkanı tarafından çok sıcak karşılandıklarını belirten Ergin Ataman, EUROCUP finalinde gelen 100 bin bilet talebi üzerine yeni yapılması planlanan basketbol salonunun 12 bin kişilik kapasitesinin 15 bine çıkarılması konusunda Recep Tayyip Erdoğan’ın görüş belirttiğini ve bu konuda kendilerine her türlü desteği vereceğini açıkladı.

Galatasaray Store’de basketbol ile alakalı ürünlerin çoğaltılması konusunda önümüzdeki günlerde yönetimle görüşeceğini belirten Ataman, her taraftarın en azından bir adet basketbol ürünü almasını hedeflediğini söyledi. Futbolun parasıyla basketbol takımının idare edilmesini istemediğini aktaran başantrenör, kombine satışları, sponsorluklar ve store satışlarıyla arzuladıkları bütçenin oluşabileceğini ve bu konuda taraftardan destek beklediklerinin altını çizdi.

[Galatasaray'dan 35 bin TL'ye kombine](https://www.mynet.com/galatasaraydan-35-bin-tlye-kombine-96042-myspor)

9-10 MİLYON DOLAR ÇIKIŞI!

Galatasaray’da çalıştığı dönemde yaptığı fedakarlıklarla taraftarın sevgilisi durumuna gelen başarılı koç, Euroleague’de mücadele edecek hedefli bir takım için 9-10 milyon dolar seviyesinde bir bütçeye ihtiyaçları olduğunu ve bu imkanların sağlanamaması durumunda takımda kalmasının bir anlamı olmayacağını söyledi. Geçen sezon maaş ödemelerinde yaşanan zorlukların ardından, bu sezon böyle bir problem yaşamadıklarını aktaran Ataman, zorluklarla mücadele ederek tecrübe kazanan biri olarak, bir daha ödemeler konusunda oluşabilecek sıkıntılı durumu yaşamak istemediğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisi ile ilgili daha önce yaptığı açıklamaya da değinen Ergin Ataman, ‘Aziz Bey’in yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum. Milli takımda çok güzel bir havamız var ve kimsenin kayırılması söz konusu değil. İlerleyen dönemde bunu kendisinin de gördüğünü düşünüyorum’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler