SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Çaykur Rizespor (CANLI)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçınca Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlıyor.

GALATASARAY - ÇAYKUR RİZESPOR
STAT: TT Arena
HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Cemal Bingül, Mehmet Yıldırım
SAAT: 20.45
YAYIN: Atv ve Mynet Canlı Anlatım
11'LER
GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih Kaya, Hakan Balta, Carole, Donk, Selçuk İnan, Sabri, Emre Çolak, Yasin, Podolski
ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Murat Duruer, Sylvestre, Koray Altınay, Sercan Kaya, Ahmet İlhan Özek, Makiadi, Deniz Kadah

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında karşı karşıya geliyor.

İlk maçı Rizespor deplasmanında 3-1 kazanan Galatasaray, Türk Telekom Arena'ya oldukça avantajlı çıkacak.

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan ilk mücadelede Emre Çolak ve Yasin Öztekin'in golleriyle maçta 2-0'lık üstünlüğü yakalayan sarı kırmızılı ekip, Ahmet İlhan Özek'in golüne engel olamadı. Maç sonuna kadar 2-1'lik üstünlüğü koruyan Galatasaray'da sahneye Lukas Podolski çıktı ve maçın skorunu 3-1 yaparak final adına büyük bir eşiği geçti.

Sneijder dönüyor

Galatasaray’da Sneijder hasreti bitiyor... Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Hollandalı futbolcu, çarşamba günü Çaykur Rizespor’la Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak rövanş karşılaşmasında forma giyebilecek.

TT Arena’daki maça 3-1’in avantajıyla çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, taraftarla yeniden buluşmaya hazırlanan Sneijder’in dönüşü, teknik heyetin de yüzünü güldürdü. Yıldız futbolcu, Hollanda formasıyla oynadığı maçta sakatlanmış, Fenerbahçe derbisinde fedakârlık yapınca, geri dönüş süreci daha da uzamıştı.

Tek eksik Chedjou

Çaykur Rize maçı öncesi Galatasaray’da tek eksik Chedjou. Kamerunlu futbolcunun sakatlığı devam ediyor ve takıma katılması biraz daha zaman alacak. Chedjou dışında eksik kalmaması ise Aslan’a nefes aldırmış durumda.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler