SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da dev operasyon! Sneijder, Muslera, Podolski...

Muslera, Sneijder ve Podolski gibi yıldızlara cazip teklifler gelirse satılacak. Sneijder için “7.5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi var. Ancak Muslera ve Podolski için en yüksek teklif değerlendirilecek.

Sarı-Kırmızılı yönetim 2017 model Galatasaray için hazırlanıyor. Yönetim takımda maliyeti yüksek oyunculardan kurtulup yerlerine genç ve gelecek vaat eden yerli ve yabancı oyunculardan kurulu bir takım kurmak için düğmeye bastı. Sneijder, Podolski, Muslera gitmek isterlerse ve cazip teklifler gelirse satılacak. Sneijder için 7.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunurken, Muslera ve Podolski için gelecek olan teklifler değerlendirilecek. Muslera'nın Copa America 2016'da Lukas Podolski'nin ise Euro 2016'da gösterecekleri performansları sonrası bonservis rakamları belli olacak. Yönetim üç futbolcunun yerlerine de Avrupa'dan genç ve yıldız adayı olan oyuncu bakmaya başladı..

KİRALIKLAR İÇİNDE SEÇİM YAPILACAK...

Yönetim başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncular sezon sonunda geri döndüklerinde yeni teknik direktör tarafından değerlendirilecek. Bir çok ismin yeni transfer gibi kullanılması bekleniyor. Özellikle Bruma ve Telles gibi yetenekleri oyuncuları bulunan Cim-Bom, bunu değerlendirmek istiyor..

TEKNİK PATRON SEZON BİTMEDEN AÇIKLANACAK!

Galatasaray'da yeni teknik adamın belli olmasının ardından takımdan gönderilecek ve alınacak yabancı oyuncular belirlenecek. Bu yüzden henüz sezon bitmeden kaliteli bir teknik adamla anlaşmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

[Galatasaray'a Telles ve Bruma'dan şok haber](https://www.mynet.com/galatasaraya-telles-ve-brumadan-sok-haber-95964-myspor)

DENAYER VE RODRİGUEZ GÖNDERİLECEK

Bu sezon istenilen performansı veremeyen Rodriguez ve kiralık olarak gelen Denayer takımdan kesin olarak ayrılacak isimler olacak. Chedjou, Donk ve Martin Linnes teklif gelmesi halinde gönderilecek oyuncular için adı geçiyor.

NORVEÇLİ ÖN LİBERO İDDİASI!

Melo'nun Inter'e gitmesinin ardından ön libero boşluğunu dolduramayan Galatasaray'ın Borussia Mönchengladbach'tan Havard Nordtveit'le temasa geçtiği iddia edildi. Bu futbolcuyla Linnes'in menajerinin aynı kişi olduğu biliniyor..

SNEİJDER İÇİN ÇİNLİLER SIRADA

Sözleşmesinde "7.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Sneijder için Çin kulüplerinin ilgisinin yoğun düzeyde olduğu belirtiliyor. Hollandalı yıldız bir Çin kulübüyle hayatının en pahalı sözleşmesini yapabilir.

[Erkan Zengin transferi bitmek üzere](https://www.mynet.com/erkan-zengin-transferi-bitmek-uzere-95954-myspor)

3 YERLİ İSİMLE DİRSEK TEMASI!

Türkiye Ligi'nde Emre Güral, Deniz Kadah gibi isimlerle dirsek temasında bulunan Cim-Bom, yurt dışında da bir çok isimle görüşme halinde. Büyük ölçüde anlaşma sağlanan bir diğer isim ise Trabzonspor'la sözleşmesini fesheden Erkan Zengin..

GALATASARAY'DA OPSİYON ZARARI 19 MİLYON EURO

Telles, Bruma, Salih Dursun ve Ontivero için kiralık olarak gittikleri takımlar satın alma opsiyonlarını kullanmadılar. Inter, Şampiyonlar Ligi'ne kalamadığı için Melo'dan 500 bin Euro başarı bonusu da gelmedi. Burda zarar toplam 19 milyon Euro oldu..

[Emre Güral Galatasaray'a imzayı atıyor](https://www.mynet.com/emre-gural-galatasaraya-imzayi-atiyor-95959-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler