SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye Mehmet Topal darbesi

Tarihinin en çok gol yediği sezonlarından birini geçiren G.Saray’da, bu sıkıntının temel sebebi olarak görünen ön libero eksikliği için Sarı-Kırmızılı yönetim devreye girdi.

3 kupayla kapatılan geçen sezonki kadronun savunma hattında pek bir değişiklik yaşanmazken ön liberoda Melo’yu kaybeden Cimbom, ligde en çok gol atan 2. takım olmasına rağmen gol yeme sorununu çözemediği için şampiyonluktan erken koptu.

Devre arasında Kasımpaşa’dan Ryan Donk’u alarak bu mevki için çare arayan ancak Hollandalı’nın gösterdiği vasat performans nedeniyle umduğunu bulamayan Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibinde top koşturan Mehmet Topal’ı gözüne kestirdi.

F.Bahçe ile sözleşmesi bu sezonun sonunda sona erecek olan ve kulübüyle hala anlaşma sağlayamayan milli oyuncu için harekete geçen yönetim, eski oyuncusunu tekrar renklerine bağlamaya çalışacak.

Kaptan Selçuk İnan’la, tıpkı A Milli Takım’da olduğu gibi G.Saray’da da iyi bir ikili olacağı düşünülen Mehmet Topal’la şimdilik herhangi bir temasta bulunulmadı.

Milli oyuncunun sözleşmesinin bitiş tarihi olan 31 Mayıs’a kadar sıkı şekilde takip edileceği ve Kanarya ile anlaşma sağlayamaması halinde Aslan’ın kurmaylarının bu transferi bitirmek için devreye gireceği öğrenildi.

[Mehmet Topal Tottenham yolcusu](https://www.mynet.com/mehmet-topal-tottenham-yolcusu-95502-myspor)

TARAFTARLA SORUNU YOK

2006-10 yılları arasında G.Saray formasını terleten, efendi kişiliği ve centilmen duruşuyla da herkes tarafından sevilen Mehmet Topal’ın F.Bahçe’ye imza attıktan sonra eski takımına karşı olumsuz bir açıklama yapmaması ve Arena’da oynanan maçlarda Sarı-Kırmızılı taraftarları kızdıracak bir harekette bulunmaması nedeniyle yeniden G.Saray’a dönmesine sıcak bakılıyor.

PERFORMANSI HER ZAMAN GÖZ KAMAŞTIRIYOR

2010 yılında G.Saray’dan Valencia’ya transfer olan Mehmet Topal, İspanya’da da adından söz ettirdi.

Valencia günlerindeki performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen milli oyuncu, özellikle Real Madrid’e karşı oynadığı bir lig maçında dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’ya nefes aldırmayarak ayakta alkışlandı.

İspanyol taraftarların ‘Örümcek’ lakabını taktığı Mehmet Topal, 2012 yazında yeniden Türkiye’ye dönerek F.Bahçe’ye imza attı.

Sarı-Lacivertli forma altında 4. sezonunu geçiren ‘Örümcek’, 170 maça çıkarken, 13 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. (Habertürk)

[Sevilla'dan Mehmet Topal'a teklif](https://www.mynet.com/sevilladan-mehmet-topala-teklif-95389-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler