SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Muslera yerine Onur geliyor

Galatasaray’da gündem transfer. Taraftarın tepkisini çeken ve başarıların uzağında kalan mevcut kadroyu büyük oranda değiştirmeyi düşünen sarı- kırmızılı yönetim, ekonomik yönden sıkıntıda.

Ancak bir çıkış kapısı var: Piyasası bulunan ve yakın sürede önemli teklifler alan yıldızların satışı. Akıllara ilk olarak Çin’den teklifler alan Wesley Sneijder gelse de yönetimin tercihi Fernando Muslera’yı değerlendirme yönünde. Manchester United’ın kalecisi De Gea’yı Real Madrid’e satması halinde ilk aday olarak gördüğü Muslera için biçilen değer 25 milyon Euro.

MUSLERA GİDECEK ONUR KIVRAK GELECEK

Uruguaylı yıldızı astronomik bir fiyata satmayı planlayan Cimbom’un alternatifi ise Trabzonspor’da tartışmaların odağındaki Onur Kıvrak. Formasını yere bırakan, daha sonra özür dileyen Onur’un, hem Trabzon’u hemde milli eldiveni memnun edecek bir teklifle alınması gündemde.

Galatasaray; ‘kazan kazan’ politikası ile Muslera’dan gelecek ücreti mali sıkıntı yaşayan bordo-mavilileri tatmin edecek bir teklif sunmakta kullanacak.

Aynı zamanda A Milli Takım kadrosunda da yer alan Onur, Trabzonspor'dan yılda 2 milyon 250 bin Euro alıyor.

Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Fernando Muslera ise yılda 3 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve maç başı 20 bin Euro kazanıyor. Uruguaylı kaleci uzun süredir Manchester United'ın transfer listesinde yer alıyor.

ERKAN ZENGİN DE LİSTEDE

Galatasaray yönetiminin düşündüğü bir diğer isim ise kadro dışı bırakılan Erkan Zengin. Daha önce Beşiktaş forması giyen, Fenerbahçe’nin kapısından dönen İsveç Milli Takımı’nın yıldızını TT Arena’ya getirmek amacındaki Dursun Özbek yönetimi, kalan bütçeyi de yeni yıldızlara harcayacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler