SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Strasbourg maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Strasbourg EUROCUP final maçının ikinci ayağında Abdi İpekçi'de karşılaşacak. Mücadele saat 20.00'dan itibaren canlı olarak NTV Spor'da yayınlanacak.

Galatasaray Strasbourg maçı, Eurocup'ta şampiyonunu belirleyecek. Rövanş maçı 27 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Galatasaray Strasbourg basketbol maçını NTV Spor naklen şifresiz olarak yayınlayacak.

Galatasaray ile Strasbourg arasında, Eurocup şampiyonunu belirleyecek rövanş karşılaşması 27 Nisan Çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.

Biletleri satışa çıktıktan sonra sadece 5 dakika içinde tükenen Strasbourg Galatasaray maçının rövanşı saat 20.00’de başlayacak. Galatasaray Strasbourg maçı NTVSpor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Strasbourg’dan özel uçakla sabah saatlerinde hareket edecek olan sarı-kırmızılı kafile İstanbul’a gelerek rövanş için çalışmalarına hemen başladı.

Micov’dan 17 sayı

Karşılaşmada 17 sayı üreten Galatasaray Odeabank’tan Micov maçın en skorer ismi oldu. Sarı-kırmızılı ekipte Schilb 12, Davis ise 11 sayı kaydetti.

Ergin Ataman için ayrı bir heyecan

Bu karşılaşma Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman için ayrı bir anlam taşıyor. Milli Takım, Eurobasket 2015'te Collet'nin Fransa'sına yenilerek şampiyonaya veda etmişti. İki çalıştırıcının yolları bu kez Eurocup finalinde kesişti. Ergin Ataman'ın Strasbourg karşısındaki en büyük silahlarından biri sezonun en değerli oyuncusu seçilen Errick McCollum olacak. 18.7 sayı ortalamasıyla turnuvanın en skorer ikinci oyuncusu McCollum ile birlikte 13 sayı ortalamayla mücadele eden Vladimir Micov ve maç başına 12.2 sayı üreten Blake Schilb de diğer kilit isimler olarak öne çıkıyor.

Kenardan gelerek oyuna ortalama 8.2 sayılık bir katkı sağlayan ve bu alanda Eurocup tarihinin en başarılı üçüncü oyuncusu olan Chuck Davis ile sarı-kırmızılıların pota altındaki silahlarından Stephane Lasme'nin performansı da belirleyici olacak. Galatasaray Odeabank bu sezon evinde oynadığı 11 Eurocup maçında yalnızca 1 yenilgi aldı. Bu, rövanş maçına ev sahipliği yapacak sarı-kırmızılı ekip için rahatlatıcı etkenlerden biri. Eurocup’ı kazanan takım gelecek sezon THY Euroleague’e doğrudan katılma hakkı da kazanacak.

Gözler McCollum’da olacak

ULEB Avrupa Kupası’nda rakip potalara bıraktığı 345 sayıyla bu alanda zirvede yer alan ve final maçları öncesi organizasyonun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Errick McCollum, yarınki maçta Galatasaray Odeabank’ın önemli kozu olacak. Sarı-kırmızılı ekipte 19 ULEB Avrupa Kupası maçına çıkan ABD’li oyuncu, 18,2 sayı ortalamasıyla mücadele etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler