SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Mustafa Denizli antrenmana çıkmadı

İstifa kararı alan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi ancak antrenmana çıkmadı. Bugün yapılması beklenen Mustafa Denizli-Dursun Özbek görüşmesi iptal oldu. İkili yarın bir araya gelecek.

Galatasaray'daki kötü gidişi durduramadığı için istifa kararı alan teknik direktör Mustafa Denizli, bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti.

Saat 13.00'te başlayan antrenman öncesinde futbolculara bir konuşma yapan tecrübeli çalıştırıcı, bir anlamda takımına veda etti.

Skorer'in haberine göre, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularıyla vedalaşmasında "Hata benim. Galatasaray'ın önünün açılması için bir şeyler yapmak gerekiyordu. Bunun için gidiyorum" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Denizli'nin konuşmasının bitmesinin ardından sarı kırmızılı futbolcular antrenmana çıktı. Mustafa Denizli ise idmana katılmadı. Galatasaray'ın antrenmanını kondisyoner Stefano Marrone yönetti.

Öğlen yapılan antrenmana çıkmayan ve takıma veda eden Denizli, Özbek’le yarın görüşecek.

DÜN GECE SİNYALİ VERMİŞTİ

Dünkü karşılaşmanın ardından Lig TV'ye konuşan Galatasaray Teknik Dİrektörü Mustafa Denizli adeta istifa sinyali vererek "Başkanımızla oturup kapsamlı bir konuşma yapacağız. Siz ne yaparsanız yapın neticede bir yere kadar gidebiliyorsunuz. Tablodan rahatsızım. Yarın her şey netlik kazanır. Yarın başkanımızla görüşeceğiz. Herkes için en sağlıklı kararı kendi içimde verdim." demişti.

REUTERS TÜM DÜNYAYA DUYURDU

Haber ajansı Reuters, Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli’nin istifasını kesin bir dille duyurdu.

Geçen yılın şampiyonu Galatasaray’da teknik direktörün bugün istifa ettiğini açıklayan Reuters, bu iddiasını da kulübe yakın bir kaynağa dayandırdı.

Haberde ayrıca, üç ay boyunca sarı kırmızılı ekibi çalıştıran Denizli’nin, Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan koltuğu Kasım ayında devraldığı ve 14 puan farkla lider Beşiktaş’ın gerisinde kalarak 5. sırada yer aldığı belirtildi.

[Şansal Büyüka, Galatasaray'ın yeni hocasını açıkladı](https://www.mynet.com/sansal-buyuka-galatasarayin-yeni-hocasini-acikladi-93468-myspor)
[Mehmet Demirkol: Sneijder, Denizli'nin antrenman metodlarıyla dalga geçiyor](https://www.mynet.com/mehmet-demirkol-sneijder-denizlinin-antrenman-metodlariyla-dalga-geciyor-93477-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler