SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mancini, Telles'ten vazgeçiyor

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, devre arası transfer döneminde Real Madrid’den Monaco’ya kiralanan Fabio Coentrao’yu kadrosuna katmak istiyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter’in, sezon başında satın alma opsiyonuyla Galatasaray’dan kiraladığı Alex Telles’i satın almama kararı verdiği iddia edildi. İtalyan Calciomercato.it sitesinde yer alan habere göre, Roberto Mancini’nin Brezilyalı sol bekin performansından memnun olduğu ancak Inter yönetiminin oyuncunun bonservis bedeli için 9 milyon euroyu gözden çıkarmak istemediği iddia edildi.

Alternatifi Real Madrid’den

İtalyan Tuttosport gazetesine göre ise Inter yönetimi Alex Telles’in alternatifini belirledi. Serie A ekibi, sezon sonunda Inter ile olan sözleşmesi sona erecek olan Yuri Nagatomo ve Galatasaray’a geri dönecek olan Alex Telles’in yerine Real Madrid’in sezon başında AS Monaco’ya kiraladığı Fabio Coentrao’yu kadrosuna katmak istiyor. Mateo Kovacic transferinden dolayı Real Madrid ile yakın ilişki içerisinde bulunan Milano ekibinin Fabio Coentrao’yu 6 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmaya hazır olduğu iddia edildi.

Roberto Mancini’nin sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Alex Telles, bu sezon Milano ekibiyle çıktığı 21 maçta 3 kez takım arkadaşlarını golle buluşturdu. Inter Alex Telles’i transfer etmek istemesi halinde Galatasaray’a 9 milyon euroluk teklifte bulunmak zorunda.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler