SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ümit Özat: 'Galatasaray'a 3-4 atmamız lazımdı'

Galatasaray'a karşı altın bir 3 puan alan Mersin İdmanyurdu takımından teknik direktör Ümit Özat, sarı-kırmızılıların 10 kişiyken attığı golü kayıp olarak görüyor.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, 10 kişi kalmış Galatasaray’a 3-4 atmaları gerektiğini söyledi. Sarı-kırmızılılardan yedikleri 1 gol için duyduğu üzüntüyü dile getiren Akdeniz ekibinin çalıştırıcısı şu ifadeleri kullandı:

“Maçtan önce de ifade etmiştim lig yeni başlıyor diye. Güzel bir galibiyet oldu. Bunu şımarıklık olarak değerlendirmesinler. 10 kişi olsalar da Galatasaray’dan gol yemek istediğimiz bir şey değil. 3’ü 4’ü bulmak lazımdı. Galatasaray olsa bizim yerimizde bunu yapardı. Biz de yapmalıydık. Biz iyi bir takım olduğumuz biliyorduk. Savunmadaki eksiklikleri gidermeyi çalışıyoruz. Ligin en iyi kontraatak oyuncuların sahibiz.”

“Bir berbere gittiğiniz znman berber bile daha önce “saçını kim kesti” diyor. Ben önceki teknik direktörü eleştirmem. Kulübü çiftlik gibi gören arkadaşlarımız vardı. Problemleri çözmek için varız. Bu kadar borcun harcın içersinde herkes elinden geleni yapıyor. Birlik ve bütünlüğü sağlamak önemli.”

Mustafa Denizli: 'Ne yaparsak yapalım...'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli 2-1'lik Mersin İdmanyurdu yenilgisini yorumladı.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Mersin İdmanyurdu’na 2-1 yenilerek ligdeki galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli, maçı yorumladı.

Takımın maçın başından sonuna kadar istekli oynamasının gerektiğini belirten Denizli, “Bizim bugün değerlendirecek şeylerimiz yok. Akhisar maçından sonra hafta içinde psikolojimiz bozuldu demiştim. Ama bizim ligde büyük algı sorunumuz var. Ne istek olarak, ne sevgi olarak inanılmaz olumsuz tablo vardı ortada. Zaman dilimleri bize yetmiyor. Konyaspor maçında yarım saat, bugün son 15 dakikada istekliydik ama bize yetmiyor. Maçın başından itibaren istekli olmamız lazım. Bu akşamki görüntü hepimiz için üzüntü verici” diye konuştu.

Hücumda etkisiz olduklarını söyleyen Mustafa Denizli, “Takımın bazı bölgelerinde eksiklik yaşıyoruz. Bazı şeyler üst üste geldik. Hücumda son derece pasif bir görüntü verdik. İlk yarıda vurduğumuz toplar vardı ama bize güven veren pozisyonlar değildi. Semih’in atılmasından sonra şok yaşadık. 1-0’dan sonra maç döner miydi, dönerdi!” ifadelerini kullandı.

Sneijder’in oyundan çıkmasının sorulması üzerine Denizli, “Sneijder’in ilk yarının sonundan bu yana problemi vardı. Özverisiyle bunu sorunu aşmaya çalışıyor. Önümüzdeki çok seri maç tablosu var. Fizik olarak hazır duruma gelmemiş olan arkadaşlarımız vardı. Sakatlıktan çıkan isimleri Lazio ve Trabzonspor maçları için görmek istiyorduk. Ne yaparsak yapalım bu akşam bizim adımıza olumlu konuşacak bir şeyimiz yok” sözlerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler