SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Ergün, Galatarasay'dan gönderildi

Galatasaray'da uzun zamandır idari işlerde görev alan son olarak ise Sportif Direktörlük yapan Cenk Ergün, teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteğiyle Florya'dan uzaklaştırılıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, göreve geldiği günden bu yana baştan aşağı değiştirdiği Florya'da şok bir yenilemeye daha gitti. Denizli, Sportif Direktör Cenk Ergün'ün görevine son vermeyi kararlaştırdı.

Tecrübeli hoca, Florya'da mutfaktan yatakhaneye kadar gerçekleştirdiği sıfırlama operasyonuna idari bölümü de ekledi. Denizli, Adnan Polat döneminde idari menajer olarak göreve başlayan, Ünal Aysal zamanı Sportif Direktör ataması yapılan ve şimdiki yönetimde transfer işlerinde başrolü oynayan Ergün'ü göndermek için Başkan Dursun Özbek'ten de onay aldı.

Cenk Ergün'ü önce takım otobüsüne almayan, ardından deplasmanlara götürmeyen, kısaca takımdan uzaklaştıran Denizli; Florya'da göreve başladığından itibaren kendi kadrosunu oluşturmak istiyordu.

Ergün'ün yerine Beşiktaş ve Rize'de birlikte çalıştığı Tuncay Yanık'ı getirmeyi planlayan deneyimli teknik direktörün bu talebini Başkan Özbek de kabul etti. Ancak Denizli'nin 'Gel' teklifine, Yanık'ın Rize'den ayrıldıktan sonra kendisini yarı yolda bıraktığı gerekçesiyle sıcak bakmadığı öğrenildi.

Halen TFF'de çalışan Tuncay Yanık'ın, Denizli'nin Sarı Kırmızılı ekipteki görev süresinin uzun olmayacağı yönündeki çekincelerini yakın çevresine aktardığı belirtildi.

Tüm bu gelişmelere karşın Mustafa Denizli, Ergün’le çalışmama konusunda ısrarcı oldu. Bunun üzerine Başkan Özbek de Florya’yı her şeyiyle Denizli’ye teslim ettiğini belirterek Cenk Ergün’ü Arena’da bir göreve atayacağını açıkladı. Ayrıca Scout ekibinin çalışma ofisinin de Florya'dan Türk Telekom Arena Stadı'na taşınması kararı alındı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler