SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tannane durdurulamıyor

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde uzun süre gündemini meşgul etmesine rağmen kadrosuna katamadığı Faslı futbolcu Fransa’da görkemli bir başlangıç yaptı.

Hollanda Ligi Eredivisie’de mücadele eden Heracles Almelo forması giyerken oynadığı etkili futbolla bazı Avrupa kulüplerinin ve Galatasaray’ın radarına giren Oussama Tannane Saint Etienne’de harikalar yaratıyor.

Fransa Kupası’nda dün akşam oynanan ve 2-1 Saint Etienne’in kazandığı Troyes – Saint Etienne karşılaşmasında rakip takım ağlarını da havalandırdı. Maçın 62. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü atana Tannane ortaya koyduğu etkili futbolla da beğeni topladı. Geçtiğimiz pazar günü deplasmanda karşılaştığı Bordeaux takımını da 4-1’lik skorla geçen Etienne’de ikinci golü atıp, üçüncü golün de asistini yapan futbolcu yeşil beyazlı taraftarların şimdiden gözdesi oldu.

Fransız takımıyla şu ana kadar oynadığı 3 maçta 2 gol atıp 1 de asist yapmayı başaran Faslı futbolcu Fransa kariyerine oldukça hareketli bir giriş yaptı.

Denizli veto etmişti

21 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz devre arası transfer sezonunda Galatasaray’ın da gündemine gelmişti. Transfer için yoğun pazarlık süreci yürüttükten sonra oyuncuyla ve kulübüyle anlaşan Galatasaray yönetimi son kararı teknik direktör Mustafa Denizli’ye bırakmıştı. Fakat deneyimli teknik adamın transfere olumlu rapor vermemesinin ardından Saint Etienne devreye girmiş ve sadece 1.5 milyon euro’ya genç oyuncuyu kadrosuna katmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler