SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Podolski, Manisa'ya bu sebepten gitmemiş!

Alman yıldızın menajeri Touihri'nin "Akhisar'ın sahası çok kötü. Sakatlanırsan Çinliler senden vazgeçer" diyerek golcü oyuncunun Manisa'ya gitmesini engellediği iddia edildi

Galatasaray, Burak Yılmaz'dan sonra bir başka golcüsü Lukas Podolski'yi de Çin'e kaptırmak üzere... Grip olduğu gerekçesiyle Akhisar deplasmanına götürülmeyen Podolski'nin, aslında hastalığının o kadar ağır olmadığı, menajerinin talimatıyla hareket ettiği ileri sürüldü.

Bir süredir Çin'de olan Podolski'nin menajeri Nassim Touihri'nin yıldız futbolcuyu arayarak "Akhisar'ın saha zemini çok kötü. Sakatlanırsan Çinliler seni transfer etmez. Bence riske girme" dediği iddia edildi. Bunun üzerine Podolski çok halsiz olduğunu söyledi ve Akhisar'a götürülmedi.

Podolski'nin Çin'e gideceğine yönelik başka işaretler de var. Bir süre önce Bebek'teki evini boşaltan golcü futbolcu hala yeni ev tutmadı. Otelde yatıp kalkan Podolski geçtiğimiz günlerde de twitter ve instagram hesabından Çince mesaj paylaşmıştı.

Podolski'nin Çin'den yılda 10 milyon euro'nun üzerinde bir rakam kazanmanın eşiğinde olduğu ve menajerinin bu anlaşmayı sonuçlandırmaya çalıştığı öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler