SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray eriyor! 70 milyon Euro...

2 sene önce takım değeri 169 milyon Euro olan Drogba’lı ve Melo’lu Galatasaray’ı izleyen taraftarlar, bugün Burak’ın gidişiyle 70 milyon Euro değer kaybetmiş, 98.5 milyonluk bir takıma kaldı.

Galatasaray taraftarı için UEFA Kupası’nın kazanıldığı dönem ve bundan 2 sene önce Drogba ile Melo’nun da bulunduğu, Real Madrid’in dize getirildiği, Juventus’un saf dışı bırakıldığı takımın yeri bir başkadır. Finansal Fair-Play kriterleri ile uğraşmak zorunda kalan sarı-kırmızılılar sadece 2 sene öncesinde tam 169 milyon Euro değerinde bir takım ile Avrupa devleri ile yarışıyordu.

Ancak günümüzde Galatasaray’ın neden bu halde olduğu belli oluyor. Burak Yılmaz’ın satışından toplam takım değeri tam 70 milyon Euro azalan sarı-kırmızılılar 98.5 milyona kadar geriledi.

Kiralık olarak gönderilen Telles ve Bruma için takımlarının da opsiyonlarını kullanmayı istedikleri düşünülünce, ortaya sıradan bir takım çıkıyor. Hatırlatmakta fayda var: Bugün eldeki ilk forvet olan Umut, 3 yıl önce ise Drogba, Burak ve Elmander’in yedeğiydi…

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler