SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akhisar Belediyespor - Galatasaray (CANLI)

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geliyor...

AKHİSAR BELEDİYESPOR - GALATASARAY

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Oğuz Terzi, Mehmet Kapluhan
SAAT: 18.45
YAYIN: ATV ve Mynet Canlı Anlatım

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Bora, Soner, Douglao, Tolga, Caner, Custodio, Alper, Aykut, Abdulkadir, Muğdat, Rodallega
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Donk, Selçuk, Bilal, Olcan, Sneijder, Umut

Galatasaray avantaj arıyor

Spor Toto Süper Lig'deki performansının aksine Türkiye Kupası'nda iyi bir grafik çizen sarı-kırmızılı takım, çeyrek final ilk maçında Manisa'dan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor. Ligde şampiyonluk yarışında rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gerisine düşen Galatasaray, bu sezon Türkiye Kupası'nı kaldırarak, teselli bulmayı amaçlıyor.

Akhisar devi eleyerek çeyrek finalde

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la E Grubu'nda yer alan Akhisar Belediyespor, rakibiyle oynadığı 2 maçta birer beraberlik ve yenilgi aldı. Ege temsilcisi, grubu Galatasaray'ın ardından 2. sırada tamamlamış ve son 16 turunda Trabzonspor'u elemişti.

Galatasaray'da 3, Akhisar'da 2 eksik

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Akhisar Belediyespor karşısında ideal kadroyu sahaya sürmesi beklenirken, sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş, Semih Kaya ve Hamit Altıntop forma giymeyecek.

Ege temsilcisinde sakatlıkları bulunan Grbic ile Mervan Çelik forma giyemeyecek.

19 Mayıs'ın zemini sorun

Saha zemini ile tepki çeken Manisa 19 Mayıs Stadı, 5 günde 4. maça ev sahipliği yapacak. 6 Şubat Cumartesi günü Manisaspor-Tarsus İdmanyurdu, bir gün sonra Akhisar Belediyespor-Trabzonspor ve pazartesi günü de Göztepe-Şanlıurfaspor maçlarının oynandığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile Galatasaray karşılaşacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler