SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da dev revizyon

Süper Lig'in en yaşlı takımlarından biri olan Galatasaray, yeni bir oluşumla birlikte gençleşecek. 30 yaş üstü bazı oyuncular gönderilecek.

Şampiyonluk yarışının bir hayli gerisinde kalan Galatasaray artık zirveden umudunu kesti. Elinden gelen mücadeleyi sergileyerek ligi en iyi pozisyonda bitirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar kötü gidişi fırsata çevirecek. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin isteği doğrultusunda sezon sonunda takımdaki 30 yaşın üzerindeki bazı isimlerle yollar ayrılacak.

Bunun çalışmalarına şimdiden başlayan başarılı teknik adam takım içerisine gençleri monte ederek geleceğin Galatasaray’ını oluşturacak. Ligin en yaşlı takımlarından birisi olduğu için buna ihtiyaçları olduğunu düşünen Denizli, takıma ihtiyacı olan ateşleyici gücü tıpkı Sinan Gümüş’te olduğu gibi sağlayacak. Böylece geleceğe yatırım yapılmış olacak.

VOLKAN PALA’YA GÜN DOĞDU

Bu sezon Karşıyaka maçında forma şansı bulduğu 20 dakikada herkesin dikkatini çeken Volkan Pala’ya, Teknik Direktör Mustafa Denizli daha fazla şans vermeye hazırlanıyor. Burak Yılmaz’ın gidişi, Sinan’ın sakatlığı ve Umut Bulut’un formsuz ve yetersiz kalması nedeniyle genç yıldızı A Takım’a kazandırmaya hazırlanan başarılı teknik adam, ilerleyen haftalarda 19’luk golcüye şans verecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler