SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: Galatasaray inancını kaybetmiş

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Torku Konyaspor mücadelesini değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray kendi sahasında Torku Konyaspor'u ağırladı. Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi. Ünlü oyurmcu ayrıca Galatasaray'dan ayrılarak Çin'in yolunu tutan Burak Yılmaz ve Mustafa Denizli'nin performansı hakkında yorumlarda bulundu.

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol adlı programda konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Torku Konyaspor mücadelesi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Maçı izlemeyenler şükretsinler hiç de acele etmesinler. Kalecilere top gelmedi. Eldivenleri bile ıslanmadı. Konyaspor böyle istedi, böyle oynanıyor."

'Sorun şut atan takımda'

"Ligde n çok şut atan takım Galatasaray, en az atan Konyaspor. Demek ki, asıl problem en çok şut atan takımda"

'Şampiyonluk kafada bitmiş'

"Galatasaray'ın 2 dakika boyunca ceza sahası içerisinde karambol pozsiyonu bile olmadı. Galatasaray bu uykudan önde basarak uyanabilir. Sarı Kırmızılılarda şampiyonluğa oynayan bir takım konsantrasyonu yok."

'Aslan vites yükseltti ama...'

"60 dakika boyunca Konyaspor'un istediği gibi bir futbol vardı. Son 25-30 dakika Aykut Kocaman'ın oyun sitilinin dışına çıkartıldı. Bunun nedeni Galatasaray'ın kanatlardan vites yükseltmesi oldu. 3-4 tane pozsiyonda buldular ancak faydalanamadı.

'Sarı Kırmızılılar bir şey oynamadı'

"Galatasaray ilk yarıda Linnes ve Olcan'ı devreye sokamamıştı. Rakibi oynatmayan bir Galatasaray sonra ortaya çıktı. İlk 60 dakika maçı izlemeyenler son 25 dakikayı izleyerek kendilerini kandırmasınlar çünkü hiçbir şey oynamadı."

'Oyuncular maç seçecek'

"Galatasaray inancını kaybetmiş bir takım haline büründü. Futbolcuların akıllarında lig bitmiş durumda. Lazio maçında daha farklı ve daha inançlı bir görüntü görebiliriz. Oyuncular artık maç seçmeye başlayacaklar."

'Puan farkı 5'ti...'

"Hamzaoğlu ayrıldığında puan farkı 5'ti. Şimdi Beşiktaş ile 3 maç eksiğine rağmen 7 puan fark, Fenerbahçe ile 12 puan fark var"

'West Ham'a gitmesini isterdim'

"Burak yılda 6 milyon euro alacak diye biliyorum. Drogba da Çin'e gitti, 1 yıl sonra kaçtı. Bilmiyoruz tabii durumlar nasıl. Burak Yılmaz transferini hata olarak görüyorum. Gönlümüz isterdi ki Burak Yılmaz West Ham'a gitsin ama olmadı. Bundan sonra kendisine başarılar diliyorum."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler