SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli: 'Sinan’ın sakatlığı sürpriz değil'

Konyaspor maçından 1 puanla ayrılan Galatasaray'da Mustafa Denizli mücadeleyi yorumladı. Denizli ayrıca Sinan'ın sakatlığı ve Burak'ın gidişi hakkında da konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray’da teknik direktör Mustafa Denizli, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Denizli ilk yarıdaki futboldan memnun olmadığını açıkça belirtirken, “Uzun süre sonra gol atamadığımız bir 90 dakika yaşadık. Uyuduğumuz, uyutulduğumuz bir 45 dakikaydı. Olumlu futbol adına hiçbir şey yapmadık. İkinci yarı kendimize geldik. Konyaspor’un tuzağına düştük. İkinci yarıda tempomuzu yükseltip pozisyon ürettik. Sonuca gidecek pozisyonlarda kaliteyi ve aklı ortaya çıkartmanız lazım. İkinci yarıda oyun çok kesildi. Kazanmamız halinde bizi önemli bir yol bekliyordu. Bunlar ciddi kayıplar oluyor. İyi de kötü de oynasak kazanmak farklı şey. Oyunun son 30-35 dakikasında çok baskılı olduk. Sonuçta bu baskılar gol getirmeyince sonuç gelmiyor” diye konuştu.

“SAKATLIK SÜRPRİZ DEĞİL”

Maçın 39. dakikada adalesinden sakatlanarak oyundan çıkan Sinan Gümüş hakkında da konuşan Denizli, “Sinan’ın sakatlığı benim için sürpriz değil. Son 2 ayda bu kadar ön plana çıkması, genç futbolcuda stres yaratabilir. Çok iyi bir grafiği vardı. Galatasaray’ın ön planda olan gol ayağıydı. Bu yolu devam edeceğiz. Sinan inşallah 1-2 haftaya aramıza katılır” dedi.

“BURAK’IN GİDİŞİNE BEN DE O DA ÜZÜLDÜ”

Burak Yılmaz’ın gitmek istediğini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, golcü futbolcunun takımda kalsaydı kafasının çok karışacağını ifade ederek, “Birçok yazılan çizilen şeylerin gerçekle ilgisi yok. Sneijder’in gideceğiniz sanmıyorum. Burak ısrarla gitmek istedi. Benim özellikle yapacak bir şeyim kalmadı. Burak Yılmaz bu şartlarda kalsaydı çok karışık kafayla yoluna devam ederdi. Burak’ın transferi kulüp için 18-20 milyon euroluk bir tasarruf olacak. Burak Yılmaz’ın gidişine çok üzüldüm. Kendisi de üzüldüm. Ayrılıklar kolay değildir” açıklamasını yaptı.

Burak'tan çarpıcı açıklamalar

Galatasaray'dan Çin ekibine transferi gerçekleşen Burak Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler:

Burak Yılmaz: Çok önemli bir şey söylemeyeceğim. Soru şey yapmayın, şu anda hassas bir dönem. Burak Yılmaz: "Kulüpler anlaştı. Her şey resmiyete döküldüğü zaman bir basın toplantısı yapmak istiyorum. Gönül ister ki başkaları yapsın açıklama, ama ben yapmak zorunda kalıyorum. Şu anda yanlış bir şey söylemekten korkuyorum. Basın toplantısında bilinen, bilinmeyen her şeyi söyleyeceğim. Bu transfer. İmzalar atılmadan bir şey belli olmaz. İmzalar atılınca gerekeni yapacağım"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler