SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz'ı bekleyen büyük sürpriz

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Çin'e transfer olan Burak Yılmaz'ı telefonla arayarak, "Torku Konyaspor maçında sana bir sürprizimiz var" dedi. Selçuk, sürprizin ne olduğunu söylemedi.

Önce Trabzonspor, ardından Galatasaray'da birlikte forma giyen Selçuk İnan ile Burak Yılmaz'ın yolları dün akşam itibariyle ayrıldı.

Çin'in Beijing Gouan Kulübü'nden gelen teklifi kabul eden Burak, Galatasaray'ın bu akşam Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı locadan izleyecek.

Selçuk İnan, en yakın arkadaşlarından biri olan Burak Yılmaz'ı bugün telefonla arayarak hem yeni takımında başarılar diledi hem de, "Takımdaki diğer futbolcularla birlikte karar aldık, maçta sana bir sürprizimiz var" dedi.

Selçuk, Burak'ın bütün ısrarlarına rağmen sürprizin ne olduğunu söylemedi.

GALATASARAY'DA 7 KUPA KALDIRDI

Burak Yılmaz, 3,5 sezonluk Galatasaray macerasında 7 kupa kaldırdı.

Sarı-kırmızılı takım, Burak transferinden 24 gün sonra Erzurum'daki TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe ile karşılaştı. Golcü oyuncu o maçta kadroya alınmazken, sarı-kırmızılı ekip sahadan galip ayrıldı ve TFF Süper Kupa'yı müzesine götürdü. Burak, Galatasaray'daki ikinci kupasını 2012-2013 sezonu şampiyonluğuyla kaldırdı.

2013-2014 sezonuna Fenerbahçe karşısında kazanılan TFF Süper Kupa ile başlayan Galatasaray, lig şampiyonluğunu sarı-lacivertlilere kaptırırken, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Eskişehirspor'u mağlup ederek sezonu kupayla kapattı.

2014-2015 sezonuna Fenerbahçe karşısında kaybedilen TFF Süper Kupa müsabakasıyla başlayan Burak Yılmazlı Galatasaray, Süper Lig şampiyonluğuna ulaşarak 4. yıldızı taktı. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren sarı-kırmızılılar, sezonu çifte kupayla tamamladı.

Bu sezon başında TFF Süper Kupa mücadelesinde Bursaspor'u yenen Galatasaray, bir yılda 3 kupa alarak önemli bir başarı elde etti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler