SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muslera: Tekliflere açığım!

Yeni yıla evlenerek giren Uruguaylı file bekçisi, eşi Patricia ile olan ilişkisinden, kariyer planlamasına kadar birçok konu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Muslera'nın o sözleri...

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, MediaCat’e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Yeni yıla evlenerek giren tecrübeli kaleci, “Evlendikten hemen sonra takımla kampa girdim. Patricia da işlerimiz için Montevideo’da kaldı. Evliliği çok da anlayabilmiş değiliz” dedi. Uruguay’daki düğünü anlatan Muslera, “Bir resmi nikah bir de kilise düğünü yaptık. Her iki törende de Hugo Boss takım elbise ve smokin giydim. Mazda’yla da sezon sonuna kadar sürecek bir işbirliğimiz var. Eşim Patricia ile birlikte havalimanına Türk stili süslenmiş gelin arabasıyla gittik. Şu an beyaz eşya ve mobilya firmalarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Futbolda dediğimiz gibi, tekliflere açığım” ifadesini kullandı.

Ülkesine mesaj yolladı

Uruguay’da Galatasaray’ı tanımayan kimse olmadığını belirten Muslera, ülkesine gönderdiği mesajda ise espri yapmayı ihmal etmedi: “Sıcakkanlı insanları tanımak, lezzetli yemekleri tatmak ve şehre aşık olmak istiyorsanız, İstanbul’a gelmelisiniz. Trafiğe hemen alışacaksınız!”

İşte dişi Muslera

Şanlıurfa’da Merkez Karaköprü ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Bedriye Çam, kalecilik performansıyla U17 Bayan Milli Takımı’na kadar yükselmeyi başardı. Akrabalarının kendisini gördüğünde, “Musleramız geldi” dediğini belirten Bedriye, Uruguaylı file bekçisine hayran olduğunu, A Milli Takım’a kadar yükselmeyi hedeflediğini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler