SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Torku Konyaspor (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, evinde Torku Konyaspor'u konuk ediyor

GALATASARAY - TORKU KONYASPOR

STAT: TT Arena
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Serkan Ok
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig Tv ve Mynet Canlı Anlatım

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Chedjou, Koray, Olcan, Donk, Selçuk, Yasin, Sneijder, Sinan, Umut

TORKU KONYASPOR: Serkan, Ali Turan, Douglas, Skubic, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Holmen, Traore, Vukovic, Meha, Rangelov

Galatasaray 3 puan hesabı yapıyor

Süper Lig'de 19. haftada deplasmanda 3-2 kaybettiği Osmanlıspor maçıyla zirve yarışında ciddi yara alan Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 13, iki maçı eksik ikinci Beşiktaş'ın 8 puan gerisine düştü. Galatasaray, sezonun ilk yarısında 4-1 yendiği rakibini yine mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Savunma sıkıntısı yaşanıyor

Galatasaray'da Torku Konyaspor maçı öncesinde savunma sıkıntısı yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte savunmanın önemli oyuncularından Hakan Kadir Balta sarı kart cezalısı olduğu için müsabakada görev yapamayacak. Osmanlıspor mücadelesinde sakatlanan Semih Kaya ve Jason Denayer'in durumları da teknik direktör Mustafa Denizli'yi düşündürüyor. Semih Kaya henüz takımla çalışmalara başlayamazken, Denayer takımla bir antrenmana çıkabildi.

Denizli'nin bu futbolcuların yokluğunda Ziraat Türkiye Kupası maçlarında görev verdiği Koray Günter'i ilk 11'de oynatması bekleniyor. Deneyimli teknik adamın, orta sahaya transfer edilen Ryan Donk'u stopere çekip, yerine başka bir oyuncuya da forma verebileceği bildirildi.

Ayrıca Galatasaray'da sarı kart ceza sınırında bulunan Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin, Olcan Adın ve Fernando Muslera, Torku Konyaspor mücadelesinde kart görmeleri durumunda 21. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemeyecek.

Podolski takıma dönüyor

Sakatlığı nedeniyle 40 gündür takımdan ayrı kalan Alman futbolcu Lukas Podolski maçta forma giyebilecek. Ülkesi Almanya'da tedavi olan ve bireysel çalışmalarını sürdüren Podolski, hafta başında İstanbul'a dönerek takımla çalışmalara katıldı.

Podolski'nin yokluğunda forma giyen ve gösterdiği performansla dikkati çeken Sinan Gümüş'ün yine ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Galatasaray - Konyaspor 30. kez karşı karşıya

Galatasaray ile Torku Konyaspor, yapılacak maçla lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 29 lig maçından 23'ünü Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Sarı-kırmızılıların 63 golüne, yeşil-beyazlılar 17 golle yanıt verebildi.

Sezonun ilk yarısında Konya'da yapılan maçı Galatasaray 4-1 kazandı.

Galatasaray evinde hiç yenilmedi

Galatasaray ile Konyaspor arasında İstanbul'da yapılan 14 lig maçından 13'ünü sarı-kırmızılılar kazandı, biri berabere bitti, yeşil-beyazlılar deplasmanda hiç galip gelemedi.

Konyaspor deplasmandaki tek puanını 2006-2007 sezonunda 3-3'lük beraberlikle aldı. İstanbul'da ev sahibi ekip 41, konuk takım ise 11 gol attı.

Geçen sezon İstanbul'daki müsabakada Galatasaray 1-0 galip geldi.

Konyaspor, Galatasaray'ı ligde 18 maçtır yenemiyor.

Sarı-kırmızılı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında evindeki maçta 1-0'lık sonuçla alan Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 18 karşılaşmadan 15'ini yitirdi, 3'ünde berabere kaldı, galip gelemedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler