SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telles, Galatasaray'a dönmek istemiyor

Alex Telles, ailesiyle birlikte Milano'da mutlu olduğunu söyledi, Inter'i ikna etmek için elinden gelen her şeyi yaptığını ifade etti.

Inter transfer edecek mi?

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın kiralık olarak Inter'e gönderdiği Alex Telles açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılıların sezon sonuna kadar geçici olarak elden çıkardığı oyuncuyu İtalyan ekibi bonservisiyle almak isterse, 8.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu Cim Bom'a ödeyecek.

'Türkiye'ye dönmek istemiyorum'

Milano ekibinin as oyuncusu olan ve Serie A'da bu sezon 15 maça çıkan Brezilyalı sol bek, Türkiye'ye dönmek gibi bir niyeti bulunmadığını söyledi: "Ben ve ailem Milano'da çok mutluyuz. Inter'i bonservisimi almaya ikna etmek için elimden geleni yapıyorum. Burada kalmak istiyorum".

'Melo çok tecrübeli'

Lazio maçında gördüğü kırmızı kartın ardından hedef tahtasına konan Galatasaray'dan takım arkadaşı Felipe Melo'ya da sahip çıkan 23 yaşındaki oyuncu, "Felipe çok tecrübeli bir futbolcu. Şu aralar zor bir dönem geçiriyor. Mancini kendisini yakından tanıyor ve ne zaman oynatırsa bunun oyuncu için iyi olacağını gayet iyi biliyordur" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler