SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'a Çin'den inanılmaz teklif

Transfer piyasasını, ödedikleri astronomik fiyatlarla adeta allak bullak eden Çin kulüpleri, Sneijder, Podolski ve Burak için Galatasaray'ın kapısını aşındırıyor. FFP kıskacındaki yönetim ise ne yapacağını şaşırmış durumda...

Avrupa ve dünyanın ünlü kulüplerinin yıldızlarını tek tek ülkelerinde ağırlamaya başlayan Çin ekipleri, şimdi de Galatasaray’ı kıskacına aldı. Hebei CFFC, Shanshua ve Jiangsu Sainty, sarı-kırmızılıların kapısını Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Burak Yılmaz için çaldı. Başkan Dursun Özbek, “Yıldızları satmayacağız” dese de UEFA’nın FFP baskısı, yönetimin başında ‘Damokles’in kılıcı’ gibi sallandığı için ne yapacağını bilemez hale geldi.

YÖNETİM KARARSIZ

Dünyada transfer piyasasını kasıp kavuran Çinliler, şimdi de Galatasaray’ın yıldızlarına göz dikti. Çin ligi ekiplerinden Hebei CFFC, Shanshua ve Jiangsu Sainty’den; Sneijder, Podolski ve Burak Yılmaz için gelen astronomik teklifler, sarı-kırmızılı yönetimi sıkıntıya soktu. Başkan Dursun Özbek, “Yıldızları kesinlikle satmayacağız” derken, diğer yandan UEFA’nın mali konulardaki baskısı ‘Damokles’in kılıcı’ gibi Galatasaray yönetiminin üzerinde sallanıyor.

[İşte Sneijder'in kararı](https://www.mynet.com/iste-sneijderin-karari-92235-myspor)

YILDIZLARINDA AKLI KARIŞTI

Sneijder ve Podolski, kariyerlerini Avrupa’da sürdürmekten yana tavır alsa da ‘Sniper’ için yıllık 15 milyon Euro ve Podolski için yapılan yıllık 9 milyon Euro’luk teklif, her iki yıldızın aklını karıştırmış durumda. Ersan Gülüm’ü alan Hebei’nin, Burak Yılmaz için de ciddi bir teklifte bulunduğu, golcü futbolcunun kararını beklediği öğrenildi. Taraftar tepkisinden de çekinen Galatasaray yönetimi ise UEFA’nın haklarındaki kararına göre hareket etme kararı aldı.

[Burak Yılmaz'a 11.5 milyon Euro](https://www.mynet.com/burak-yilmaza-115-milyon-euro-92237-myspor)

2 FUTBOLCU İÇİN 35 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılı yönetim, UEFA’dan olumsuz bir karar çıkması durumunda süper yıldızları Sneijder için kapıyı 20 milyon Euro’dan açmayı planlıyor. Hollandalı futbolcunun sezon sonunda 7.5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi var. Poldi için deminimum15milyon Euro istenecek. Cimbom, transferlerin gerçekleşmesi halinde, taraftardan gelen tepkileri ikinci plana atarak, UEFA’nın 23 Şubat’taki kesin kararı öncesi elini bir hayli güçlendirecek.

[Podolski'ye 27 milyon Euro!](https://www.mynet.com/podolskiye-27-milyon-euro-92355-myspor)

SON GÜN 26 ŞUBAT

Çin’de transfer, 26 Şubat tarihinde kapanıyor. Hebei, Shanshua ve Jiangsu gibi Şanghay ekipleri, ekonomik olarak çok güçlü durumda. Güçlü Çin ekonomisinin lokomotifi konumundaki Şanghay, özellikle yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler