SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Şaş: 'Oğlum için endişelendim'

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda Galatasaray Veteran Takımı forması giyen Hasan Şaş, Fenerbahçe ile oynadıkları final maçında yaşanan olayların perde arkasını anlattı.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın veteran takımlarını karşı karşıya getiren 4 Büyükler Salon Turnuvası final maçında çıkan olaylar hala dillerde...

Sakarya Kapalı Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ikinci yarısında, Galatasaray'dan Hasan Şaş'ın kırmızı kart görmesinin ardından tribünler karışmış ve çıkan kavgalar nedeniyle karşılaşmaya yaklaşık 20 dakika ara verilmişti. Turnuvayı canlı yayınlayan TV8, bu tatsız görüntüleri ekrana getirmediği için de kimse ne olduğunu görememiş ve bunun sonucunda spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.

Birçok kişi Hasan Şaş'ın maçtaki aşırı hırslı tavırlarının ve tribündeki taraftarlarla diyaloğa girmesinin olaylarda büyük rol oynadığını öne sürdü.

Eleştirilerin odak noktasındaki isim olan Hasan Şaş, o gece neler yaşandığını ve turnuva ile ilgili görüşlerini ilk kez anlattı. İşte o sözler:

"ACUN ILICALI'YA TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM"

"Her şeyden önce güzel ve anlamlı bir organizasyondu. Geçmişte futbol oynayan birçok arkadaşımızın durumları çok kötü. Bu organizasyonun amacı onlara yardım etmekti. Bu açıdan Acun Ilıcalı'ya teşekkür etmek lazım. Ben de yardım turnuvası olduğu için katıldım.

"O ŞAHIS SÜREKLİ BANA KÜFÜR ETTİ"

Seyircilerin geneli iyiydi. Genelde aile şeklinde oturuyorlardı. Ama arada bazı kendini bilmezler vardı. Salona girişler bedavaydı. Fenerbahçe maçında sandalyede oturan bir şahıs sürekli bana hakaret ve küfür yağdırdı. O kadar ileri gitti ki, diğer futbolcu arkadaşlarımız güvenlikçileri, 'Bu adamı dışarı çıkarın' diye uyarmak zorunda kaldı.

Sonra o şahıs üzerime yürüdü, ben de onun üzerine yürüdüm ve kinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldım. Olay o kadarla kaldı. Karşılıklı en ufak bir fiziki müdahale olmadı. Ben kırmızı kartı gördükten sonra soyunma odasına gittim, tribünde olanları görmedim.

"MAÇTAN ZEVK ALACAĞINA KÜFÜR EDİYORSUN!"

Bizim maçtan önce TV8 ile NTV'nin gösteri maçı vardı. Acun Ilıcalı, Murat Boz güle oynaya maç yaptılar. Herkes onları alkışladı. Biz de futbolu bırakmış insanlar olarak şov maçına çıktık. Biletsiz bedava izliyorsun; zevk alacağına küfür ediyorsun, olay çıkarıyorsun.

Tartışma yaşadığım şahsın hangi takım taraftarı olduğunu bilmiyorum. Şu an yolda görsem tanımam. Maç sırasında oğlum ve bir komşumuzun oğlu da tribündeydi. Olay çıktığını öğrenince güvenlikçilerden çocukları getirmelerini istedim çünkü onlar için endişelendim.

Yaşanan bu tatsız olaya rağmen turnuvadan çok keyif aldım ve mutlu oldum. Tekrar düzenleneceğini tahmin ediyorum. Çünkü izleyen herkes çok keyif aldı."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler