SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sabri Sarıoğlu, Bursaspor ile anlaştı iddiası

Bursaspor, Sabri Sarıoğlu ile ilgili her konuda anlaşmaya vardı. Sabri'nin transferiyle ilgili son kararı Galatasaray yönetimi verecek.

“Galatasaray'dan adam almak istemiyorum” diyen Hamzaoğlu, Cim Bom'un bırakması halinde tecrübeli oyuncuyu Bursa'ya transfer edeceği mesajını yolladı.

Galatasaray ile Sabri Sarıoğlu’nun 13 yıllık yol serüveninde sona geliniyor. Otomatik olarak uzayacak sözleşmesi yönetim tarafından engellenen tecrübeli futbolcu, Mustafa Denizli göreve geldikten sonra forma bulmakta zorlanıyordu. Özellikle 2-1 kaybedilen Beşiktaş derbisiyle gözden düşen Sabri, yerini Tarık’a kaptırmıştı. Bununla birlikte Martin Linnes transferi de, tecrübeli futbolcunun artık 11’e dönmesinin çok zor olduğunun bir başka göstergesi. Bu durum, Sabri’nin eski hocası Hamza Hamzaoğlu’nun da gözünden kaçmış değil. Taraftarın tepki gösterdiği maçlardan sonra bile sahip çıktığı eski oyuncusuna talip olan Hamzaoğlu, onu Bursa’ya getirmeye kararlı ve bu isteğini yönetime de bildirmiş durumda.

[Hamzaoğlu’na “evet” dedi](https://www.mynet.com/hamzaogluna-evet-dedi-90762-myspor)

4.8 milyon Lira garanti

İlk iş olarak Bursaspor’un sağ beki Advincula’yı gönderen Hamza hoca, bu boşluğu Sabri’nin dolduracağı görüşünde. İlk toplantısında, “Galatasaray’dan adam almak istemiyorum” diyen Hamzaoğlu, Cim Bom’un serbest bırakması halinde bu işin bitirilmesini istiyor. Galatasaray da bu transfere sıcak bakıyor. Sarı-Kırmızılılar böylece 31 yaşındaki oyuncunun 4.8 milyon Lira olan garanti ücretinden kurtulmuş olacak. Hamzaoğlu’nun sol beke de bir başka eski öğrencisi Güray’ı aldırarak, hem takım üzerinde bir hakimiyet kurmayı planladığı hem de oyuncularına sahip çıkmayı amaçladığı belirtiliyor.

TOP CİMBOM'DA

Bursaspor, Sabri Sarıoğlu ile ilgili her konuda anlaşmaya vardı. Sabri'nin transferiyle ilgili son kararı Galatasaray yönetimi verecek.

SABRİ YALANLADI

Sabri Sarıoğlu: Hakkımda çıkan transfer haberlerinden dolayı rahatsızım. Sezon sonuna kadar sözleşmem var. Galatasaray'dan başka bir takımda oynamak istemiyorum.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler