SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ın 55 milyonluk çılgın planı!

Galatasaray'ın 55 milyonluk çılgın planı ortaya çıktı. Aslan, kiralık gönderdiği yıldızlardan kazanacağı parayla derin bir nefes alacak.

Inter'de göz dolduran Alex Telles'in, 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu var. Mavi siyahlılar, Devler Ligi'ne giderse Melo'dan da 1.5 milyon Euro kazanılacak. Sociedad formasıyla Real Madrid'e gol atan Bruma içinse opsiyon 8.5 milyon Euro... Sarı-kırmızılı ekip toplamda 17.5 milyon Euro (yaklaşık 55 milyon TL) kazanç sağlayabilir.

Inter’in zirve inadı ve Telles’in formuna, Sociedad’da kirada bulunan Bruma’nın Real Madrid’e attığı klas gol de eklendi, sarı kırmızılıların gelir beklentisi arttı.

UEFA Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle Sportif AŞ zararını düşürmek zorunda olan Aslan’a İtalya’dan güzel haberler gelebilir.

TELLES’E KESiN GÖZLE BAKILIYOR

Cim Bom şimdi, 3 kalemde 17.5 milyon Euro (yaklaşık 55 milyon TL) kazanç peşinde...

Sezon başında 1.5 milyon Euro karşılığında Inter’e kiralanan Telles, İtalya’da göz doldurdu. Inter Kulübü’nün Brezilyalı sol bekin satın alma opsiyonunu kullanmasına kesin gözle bakılıyor. Mancini’nin görev verdiği 11 maçta 2 asiste imza atan Alex Telles’in 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyor.

[Çinliler'den Galatasaray'a 100 milyon Euro](https://www.mynet.com/cinlilerden-galatasaraya-100-milyon-euro-91147-myspor)

INTER’iN BAŞARISI iŞTAH KABARTTI

Inter’in Mancini ile birlikte İtalya Ligi’ndeki başarısı Galatasaray’ın iştahını kabartıyor. Melo’yu 3.7 milyon Euro bonservis karşılığında Inter’e veren Aslan, İtalyanlar Şampiyonlar Ligi’ne katılım vizesini alırsa Brezilyalı’dan 1.5 milyon Euro daha kazanacak.

İtalya Serie A’nın ilk yarısını topladığı 36 puanla kapatan Inter’in başarısı Galatasaray’a yarayacak.

[Bruma, Real'i zor duruma düşürdü! İspanya konuşuyor...](https://www.mynet.com/bruma-reali-zor-duruma-dusurdu-ispanya-konusuyor-91110-myspor)

BRUMA DA YÜZLERi GÜLDÜRDÜ

Real Sociedad’da ilk 11’e giremeyip maçlara yedek kulübesinde başlayan Bruma’nın, Real Madrid maçında attığı gol de sarı kırmızılıları sevindirdi.

16 maçta, 1 gol ve 1 asiste imza atan Bruma’nın satın alma opsiyonu ise 8.5 milyon Euro... İspanyollar da bu haklarını kullanırsa, Galatasaray önemli bir transfer gelirine imza atacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler