SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Ryan Donk konuştu

Galatasaray'ın yeni transferi Ryan Donk "Bu forma için elimden geleni yapacağım. Biliyorum, Melo çok önemli bir futbolcu ama ondan doğan boşluğu kapatacağım. Kendime güveniyorum" dedi.

Galatasaray onu, o da Galatasaray’ı çok istiyordu. Ancak transfer hikayesi uzadıkça uzadı. Sonuçta kulüpler anlaştı, Ryan Donk da muradına erdi.

Kasımpaşa defterini kapatan, Galatasaray ile yeni bir sayfa açan Donk, “Hayalim gerçek oldu” derken yüzündeki ifade mutluluğunu açıkca gösteriyordu. Ve şöyle devam etti Ryan Donk:

"Olmayacak diye korktum"

"Galatasaray’ın beni istediğini öğrendiğimde sanki profesyonel futbolculuk yaşamım yeni başlıyormuşcasına heyecanlandım. Benim açımdan hiç bir zaman sorun yoktu ama kulüpler anlaşamayacak diye açıkcası başlarda endişelendim. Galatasaray’da başarılı olacağımdan kimse kuşku duymasın. Ben sonuna kadar kendime güveniyorum."

Herkes onu konuşuyor

"Asıl görev alanım ofansif orta saha ancak stoperde ve sağ kanatta da zaman zaman oynadığım oldu. Yani ne görev verilirse yaparım ama şunu öğrendim ki Galatasaray’da herkes Melo’nun gidişinden sonra bir boşluk oluştuğu görüşünde. Onun mevkisi benim asıl yerim ve taraftar rahat olsun o boşluğu doldurup, Melo’yu unutturacağım."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler