SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz'a ağır hakaret

Galatasaray'ın golcüsü sakatlanarak oyundan çıkarken, tribünlerden "hırsız" tezahüratları yükseldi

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sakatlanan Burak çıkarken tribünlerden yükselen “Hırsız” tezahüratları dikkat çekti. 2012-13 sezonunun 2. haftasında Beşiktaş 3-2 öndeyken Escude’nin müdahalesi sonucu penaltı kazandıran Burak’ın, Olimpiyat’taki olaylı derbide Drogba’nın golü öncesi topu eliyle indirmesi de çok tartışılmıştı. Burak’ın bu davranışlarını unutmayan Beşiktaşlı taraftarlar, eski oyuncularını protesto etti.

"İYİ DEĞİLİM"

Aslan’ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz yine sakatlık kabusu yaşadı... Bu sezon Trabzonspor deplasmanında sakatlanan Kral, tedavi için Almanya’nın yolunu tutmak zorunda kalmıştı. Bir ay sonra G.Birliği maçıyla birlikte sahalara dönen, ancak 90 dakika forma giymeye 7 Kasım’daki Rize maçıyla birlikte başlayabilen Burak, derbide de talihsiz bir sakatlık geçirdi.

[Derbiden kareler-![Beşiktaş - Galatasaray derbisinden kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125410/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-galatasaray-derbisinden-kareler-155373-myspor)

MAÇTAN ÖNCE HİSSETMİŞ

Kendi yarı alanlarında Oğuzhan’ı kovalamak için depar atan Burak Yılmaz, birkaç saniye sonra Atiba’yla mücadele ederken topu auta atıp kenara “Devam edemeyeceğim, değiştirin” işareti yaptı. Sol baldırını tutan ve kendisini yere bırakan Burak, sekerek kenara geldi. Kral’ın yerine 37. dakikada oyuna Umut dahil oldu. Maç sonrası “Durumun nasıl” sorusuna “İyi değilim” yanıtını veren Burak Yılmaz’ın bugün MR’ı çekilecek. Burak’ın, maç öncesi Kulüp Doktoru Yener İnce’yle görüşüp biraz ağrısı olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler