SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selçuk İnan: 'Hakemler haddini bilecek'

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 kaybettikleri maçın hakemi Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Selçuk İnan, hakem Mete Kalkavan hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Beni herkes iyi biliyor. Hayatımda hiç hakem hakkında konuşmadım. Yine hakemler hakkında konuşmayacağım ama hakem hakkında konuşacağım. Hayatımda kimseye kötü yaklaşımda bulunmadım. Bu sezon 3 cezamı da bu hakem yüzünden aldım. Kötü niyet hissettiğim için Mete Kalkavan hakkında konuşuyorum. Bu sezon gördüğüm kırmızı kart pozisyonunda da benimle iletişimi çok kötüydü. Biz hakemlerimizi seviyoruz, saygısızlık yapmıyoruz ama onlardan da saygı bekliyoruz. Benimle konuşurken haddini bilecek, söylediğini bilecek. Benimle ilgili problemi olabilir, gıcık olmuştur ama takım arkadaşlarımın ne günahı var. Bazen hakemler hatalarla maçın kaderini etkiler. Bazen de önemli takdir haklarıyla etkilerler, bunu futbol oynayanlar bilir. Bazen sizi ince ince oynatmaz."

[Derbiden kareler-![Beşiktaş - Galatasaray derbisinden kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125410/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-galatasaray-derbisinden-kareler-155373-myspor)

"BEŞİKTAŞ'I TEBRİK ETMEK LAZIM"

Karşılaşmayla ilgili de konuşan milli futbolcu, "Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Galibiyeti hak ettiler. İlk yarıyı kötü oynamamıza rağmen gol yemedik. Bugün derbiyi onlar kazandı. Bunu inşallah ileride düzeltiriz" değerlendirmesinde bulundu.

Selçuk, ligin 4. haftasında Mete Kalkavan'ın yönettiği Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart görmüş ve 2 maç ceza almıştı. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş derbisinde gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler