SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Florya'da olay var!

100'e yakın Galatasaray taraftarı Beşiktaş yenilgisinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gidip futbolcuları protesto etti. Polisin TOMA'lı önlem aldığı taraftarlar, gazetecilere saldırırken, eski Trabzonsporlu Selçuk, Burak, Umut ve Olcan için küfürlü tezahürat yaptı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda derbide Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray'ı, taraftarları protesto etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbinin bitmesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen taraftarlar, futbolcular ile yönetime tepki gösterdi. Taraftarlar, "Yönetim istifa", "Trabzon çetesi, defolun gidin", "Formayı çıkarın, çıplak oynayın" ve "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" şeklinde bağırdı.

SABRİ VE BURAK'A TEPKİ, MUSLERA'YA DESTEK

Sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Burak Yılmaz'a tepki gösterirken Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'ya tezahüratlarla destek verdi.

Taraftarlar, eski Trabzonsporlu Selçuk, Burak, Umut ve Olcan'ı kastederek, "Trabzon çetesi s... gidin" diye uzun süre küfürlü tezahürat yaptılar.

[Derbiden kareler-![Beşiktaş - Galatasaray derbisinden kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125410/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-galatasaray-derbisinden-kareler-155373-myspor)

GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Taraftarlar, bu sırada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki göstererek, üç gazeteciye yönelik fiziki saldırıda bulundu. Tesislerde B kapısı önünde bekleyen taraftarlar, futbolcuların altyapı oyuncularının kullandığı C kapısından girdiğini öğrenince bu kapıya yöneldi. Burada güvenlik güçlerine meşale ve taş atan taraftarlara polis, biber gazıyla müdahale etti.

Bir süre daha tesisler önünde bekleyen sarı-kırmızı taraftarlar, daha sonra dağıldı.

[Beşiktaş Galatasaray'ı yendi, zirveye kondu](https://www.mynet.com/besiktas-galatasarayi-yendi-zirveye-kondu-90395-myspor)

GALATASARAY OTOBÜSÜNE TAŞ ATILDI

Öte yandan Mahmutbey gişelerde Beşiktaş taraftarının Galatasaray takım otobüsüne taş attığı öğrenildi. Tesislerin önünde iki adet TOMA ve çok sayıda polis hazır bulundu.

Florya'ya akın eden Galatasaray taraftarları, Selçuk-Burak-Umut-Olcan'ı kast ederek " Trabzon çetesi gidin" diye uzun süre sinkaflı tezahürat yaptılar.
Çevik Kuvvet ekibinin de hazır bulunduğu Florya'da bekleyen yaklaşık 100 kadar taraftar, futbolcuları protesto ettiler ve pankartlar açtılar.

[Gs Tv, Gomez'in golüne sevindi](https://www.mynet.com/gs-tv-gomezin-golune-sevindi-90397-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler