SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli 'Hayatımın en zor 90 dakikasıydı'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Astana beraberliği sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Mustafa Denizli'nin yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şöyle;

"Bu akşam oynanan maç, kadar yıllık teknik adamlık hayatımın en zor 90 dakikasıdır. Bu kadar yıldır futbolun içindeyim, koşullar ve atmosfer itibari ile en zor geceydi. Bu kadar baskı altında olan bir maçı hiç bir dönemde yaşamadım. Galatasaray'ın futbolcuları bir daha bu kadar pas hatası yapmaz, bu baskı kolay değil. Bu tür takımlara karşı oynamak zordur. Diğer takımlar da zorlandı kazanırken.

Golden sonra dönüş uzasaydı baskı biraz daha artardı. Farklı değişiklikler de yapardık. Biz bu baskıyı üzerimizden atmalıyız. Oyun kötü ama bunlar sorun değil, aşarız. Geldiğimiz günden beri bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz ama bunu halletmemiz lazım. Üstteki rakiplerle farkı kendi lehimize çevirdik, çevirmeye de devam edeceğiz."

[Maçtan kareler-![Galatasaray-Astana maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125271/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-astana-macindan-kareler-155363-myspor)

"İyi pozisyonlar yakaladık ama telaş mıdır, nedir anlamadım, atamadık. Bu kadar yıldır ne maçlar yaşadım ama bu akşam farklıydı baya. Bazen oyuna devam eden yorgunlar, girecek oyunculardan daha fazla hissederler ama şu da gerçek ki bazı bölgelerde sıkıntı yaşıyoruz. Sakat olan oyuncuların ne zaman döner bilemiyoruz. Bu sıkıntıları yaşıyoruz ama aşacağız."

Denizli, Chedjou'nun orta sahadaki performansını da değerlendirken şunları söyledi; "Chedjou için de zor bi geceydi, orada görev yapmak ve kabul etmek cesaret ister. Orta sahada oynadığı sürece oradaki performansını beğeniyorum. Zamanla Chedjou'yu o bölgede kullanmaya da devam edeceğim. Alternatifler yaratmalıyız takım içinden."

Podolski, o iddialarla ilgili ilk kez konuştu!

"Ben dost canlısı ve çok pozitif bir insanım. O gece o fotoğrafçı benim eşime ve çocuğuma karşı saygı sınırlarını aştı. Benzer bir durum olursa yine aynı tepkiyi verirdim." dedi.

Astana maçıyla ilgili olarak da konuşan Podolski, "Ben bugünkü oyundan ve sonuçtan memnun değilim." ifadelerini kullandı.


'Önümüzde uzun bir yol var'

"Gerçekten zor bir 3 gün geçirdim. Bundan öncede birçok maça böyle çıktım. Bunları herkesin bilmesine gerek yok. "

"Bugün de istediğimiz sonucu aldık. Aslında amacımız Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaktı ama olmadı. UEFA Kupasını kazandığımızda taraftarlarımızın ne kadar mutlu olduğunu gördük.İnsanları mutlu etmek isteriz. Önümüzdeki çok uzun bir yolumuz var. İnşallah o yolun sonunda da finali görürüz."


'Gelecek rakibin önemi yok'

"Hocamız dün beni o bölgede kullanmayı düşündüğünü söyledi. Tereddüt etmeden oynayacağımı belirttim, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Kazanmak isterdik. Fakat hedef Avrupa'ya devam etmekse bu sonuç bize yardım etti. Şu an bizim için rakibin önemi yok. Kim gelirse gelsin amaç üst tura çıkmak, birinci-ikinci torbadan katılmanın önemi yok."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler