SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli: 'Hamza hocayı aradım ama açmadı'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, göreve geldikten sonra aradığı Fatih Terim'in kendisine bir saat ayırıp takımdaki her şeyi anlattığını, Hamza Hamzaoğlu'nun ise telefonuna çıkmadığını açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımda ilk bir hafta içinde yaşadığı olayları ve geleceğe yönelik beklentilerini anlattı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Denizli, sıkışık maç takvimi nedeniyle çok yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Sıkışık bir takvimimiz var. Cuma ve salı günü son derece önemli maçlar oynayacağız. Bir yarışın içerisindeyiz. Galatasaray dediğiniz zaman yarış kelimesi ikizi gibidir. Asla ayrı olamaz. Yarış varsa Galatasaray vardır. Yarışları en iyi şekilde bitirmek amacıyla çalışmalarımızı her geçen gün daha da sıkılaştırıyoruz" dedi.

"DAHA KÖTÜSÜNÜ DE GÖRDÜK"

Lider Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puanlık farkın önemli olmadığını vurgulayan Denizli, "Farka baktığınız zaman maksimum 2-3 maç. Bu, Galatasaray ve benim için asla problem olacak farklar değil. Hayatım boyunca böyle geriden takip ettim. Bunlar çok rahatlıkla telafi edilebilir. Daha kötüsünü de gördük. Türkiye’de hiç bir yarış Galatasaray’sız yürümez. bu yolculukta zaman zaman sendeleriz ama düşmeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

[Mustafa Denizli açıkladı: 'Grosskreutz ayrılmak istiyor'](https://www.mynet.com/denizli-acikladi-grosskreutz-ayrilmak-istiyor-89788-myspor)

"KÜSLÜKLER VAR AMA HEPSİNİ BİTİRECEĞİM"

Takımda bazı futbolcuların birbirlerine küs olduğu iddiasına açıklık getiren Mustafa Denizli, "Küslüklerin yaşanması doğaldır. Bir teknik adam bunlara şaşırmamalı. Bu sorunları ben Florya’da bitireceğim. Ufak tefek sorunlar vardı. Ben bunları bitireceğim. Ben derken kendimden bahsetmiyorum; ekibimden bahsediyorum. Ben merkezindeyim. Öncelikle kendim halletmeliyim. Bir takımda sorunlar yoksa zaten takım değildir. Bunlar problem değil. Galatasaray’ın hala yüzde 51 şampiyonluk şansı var. Galatasaray’ın her yerde bu şansı vardır" dedi.

[Mustafa Denizli kanunları devrede](https://www.mynet.com/mustafa-denizli-kanunlari-devrede-89735-myspor)

"HAMZA HOCAYA ULAŞAMAYINCA YARDIMCISINI ARADIM"

Galatasaray ile sözleşme imzaladığı gün Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu'ndan yardım isteyeceği sözü hatırlatılan Denizli, "Fatih Hoca’yı ilk gün aradım, ertesi gün bir saatini ayırdı. Her şeyini benimle paylaştı. Hamza hocayı da aradım, bir kez çaldı ve ulaşamadım. Hamza hocanın yardımcısı Yıldırım Uran hocayı aradım ve kendisine görüşemediğimi ilettim" dedi.

Mustafa Denizli, yardımcı antrenörünü henüz belirlemediğini yinelerken, neden beklediğini de şöyle anlattı:
"Bu dönemin sonunda yardımcılarımı belirleyeceğim. Bu dönem içinde olaylara kendim müdahil olmak istiyorum."

[Mustafa Denizli'den Tarık Çamdal sürprizi](https://www.mynet.com/mustafa-denizliden-tarik-camdal-surprizi-89785-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler